Her kan du lese om våre garantier.

Når du kjøper gulv hos Flottegulve.dk er kjøpslovens bestemmelser selvfølgelig gjeldende. Hvis det oppdages synlige feil og mangler på den varen du har kjøpt, skal Flottegulve.dk gjøres oppmerksom på dette før varen monteres eller tas i bruk. Etter montering / bruk anses varen for å være godtatt av kjøperen.

Hvis du oppdager en feil eller en mangel på varen bes du kontakte oss raskt, slik at vi sammen kan finne en løsning. Ved en evt. reklamasjon er det viktig at feilen/mangelen ikke skyldes en feilaktig behandling eller bruk av varen, og at de gjeldende bestemmelser vedr. montering / bruk overholdes.
Videre er det ytterligere garanti på mange av våre gulv som står beskrevet under.

Prisgaranti:
Når du kjøper en vare som er merket med Prisgaranti hos Flottegulve.dk A/S, er du sikker på å handle til markedets annonserte laveste pris. Har du kjøpt en vare hos Flottegulve.dk A/S som er merket med prisgaranti og ser den samme varen annonsert til en lavere pris i en annen forretning inden 14 dager etter din bestilling, refunderer vi differansen. Du skal bare sende dokumentasjonen til oss senest 14 dager etter bestilling. Prisgarantien gjelder ikke for varer som andre forretninger kun selger på salg i en begrenset tid, åpningstilbud, jubileum, eller fra en forhandler uten fysisk forretning.


Konstruksjonsgaranti:
Ved bruk i overensstemmelse med den tilsiktede anvendelse, ytes det garanti på selve oppbyggingen / konstruksjonen av gulvet. Hvis det oppdages feil og mangler på gulvets konstruksjon, skal Flottegulve.dk gjøres oppmerksom på dette slik at vi kan få rettet opp feilen. Skyldes feilen en fabrikkasjonsfeil er varen selvfølgelig omfattet at den garanti som er gjeldende for akkurat denne varen. Skader som har skjedd i forbindelse med feil legging, uhensiktsmessig bruk og vedlikehold, er ikke omfattet av garantien. Optiske skader som buler, endring av farge p.g.a lysets påvirkning eller endringer som har en vedvarende innvirkning på gulvet, så som fuktighet og romtemperatur er ikke omfattet av konstruksjonsgarantien. Garantien dekker heller ikke feil pleie og rengjøring.
Er du i tvil om ovenstående er du alltid velkommen til å kontakte oss slik at vi sammen kan finne ut hva som gjelder nettopp ditt gulv.


Slitasjegaranti:
De fleste av våre gulv er alle behandlet med en viss form for overflatebehandling. Her oppgis alt avhengig av gulvets type og til hvilket formål det skal brukes, garanti mot gjennomsliting av gulvet. Hvor mange år garantien dekker er avhengig av gulvets type og styrke.
Garantien dekker ikke punktslitasje, rifter eller uaktsom bruk og vedlikehold.
Er du i tvil om garantien er dekkende og hvor lenge den dekker, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Miljøgaranti:
Vi selger kun tregulv som kommer fra
FSC og/eller PEFC-sertifiserte produsenter.

“Flottegulv har etter hvert vokst seg stor nok til å være blant de største
gulvfirmaer i  Norden. Det forplikter! I en jungel av sertifikater og
velgjørende organisasjoner, har vi valgt kun å kjøpe inn tre og gulv
fra FSC og/eller PEFC-sertifiserte produsenter. Alle planker og gulv du måtte kjøpe av
Flottegulv blir solgt på et bæredyktig grunnlag.”