arrow-up

Opklodsning til terrasse

Rask og enkel metode for å legge en forhøyet terrasse.

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Enkel og rask er sjelden ord som er knyttet til å legge en terrasse, spesielt hvis du vil ha en forhøyet terrasse for å redusere gener fra ugress, så vel som jord og sand dratt på trerrassen, kan leggingen av terrassen være en besværlig og tidskrevende oppgave.

 

Opklodsning af terrasseMen nå på Flottegulve.dk kan vi presentere produktlinjen Kloss Hans, som gjør installasjonen av en forhøyet terrasse både lett og rask, enten terrassen er laget av tre, kompositt eller klinker/fliser.

 

Kloss Hans er tilgjengelig , enten du velger en terrasse med selvbærende fliser eller en terrasse i tre, eller en i kompositt som monteres på stender i forskjellige høyder. Faktisk kan du bygge en terrasse som er fra 30 mm til 190 mm over bakken med oppklossnings metoden. I tillegg kan terrassen økes ytterligere med mellomstykker på enten 35 mm eller 100 mm.

 

Husk at klinker/fliser, tre eller komposittplater som brukes til en forhøyet terrasse må være selvbærende.

 

Oppklossings systemet er laget av polypropylen og kan håndtere alle værforhold. Oppklossings modulene kan brukes til jord, fliser og betong.

 

I PDF format nedenfor kan du se eksempler på hvordan det smarte Kloss Hans systemet kan brukes, samt en oversikt over alle de forskjellige varianter.

 

Klods Hans (Engelsk)