arrow-up

Akustikkpaneler eik

Eik er en klassisk type tre som er utrolig vakker på mange forskjellige steder i innredningen, uansett om det er i private hjem eller i forretningslokalene. På denne siden kan du se vårt utvalg av akustikkpaneler i eik og med et eik utseende.

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Den klassiske tretypen eik har vært en del av interiøret i hjemmene våre helt tilbake i historien og er fortsatt utrolig populær den dag i dag, både ved valg av gulv og møbler. At eik er så populær er det flere grunner til, for eksempel spiller tilgjengelighet en stor rolle. 

Eik er en lokal tresort og eik produseres også i dag flere steder i Europa, noe som gjør tresorten for et mere miljøvennlig valg enn de eksotiske tresortene som må transporteres fra andre deler av verden. 

En annen grunn til at eik er så populær er treets velkjente åremønster som både er veldig vakker og som generelt er mere tydelig enn åremønstret i mange andre tresorter, som gjør eik til et spesielt dekorativt trekk i interiøret. 

Akustikkpanelene i eik fra AcuWood kan også leveres med logotrykk, som er en opplagt mulighet dersom akustikkpanelet skal brukes til forretningsformål eller lignende. 

Akustikkpaneler Eik – Bring naturen inn i innredningen 

Å velge gulv eller møbler i eik er en god måte å bringe naturen inn i interøret og på den måten skape ro og harmoni. En annen utmerket og veldig dekorativ måte du kan gjøre det på er å velge akustikkpaneler i eik. 

Akustikkpaneler i eik er både utrolig vakre å se på og kan også bidra til å forbedre inneklimaet betydelig. Lydakustikken i et rom har stor betydning for inneklimaet og altså også for hvor komfortable vi er i et rom. 

Akustikkpaneler forbedrer lydakustikken ved å bryte lyd slik at den ikke reflekteres og skaper romklang. 

Akustikkpaneler i eik kan monteres på en hvilken som helst flat overflate som du ikke går på. Taket og veggene er derfor opplagt valg for montering av akustikkpaneler, da dette er store flater som ikke nødvendigvis brukes til noe. Men akustikkpaneler i eik kan imidlertid også monteres på for eksempel en skillevegg, en disk, som sengegavl eller lignende. Med litt kreativitet er mulighetene mange. 

Akustikkpanel eik – Stort utvalg 

Eik er klart den mest utbredte tretypen i vårt utvalg av akustikkpaneler, så hvis du er ute etter akustikkpaneler i eik så er mulighetene mange. Dermed har du muligheten til å få akustikkpaneler med et helt naturlig eik utseende, men du kan også få akustikkpaneler i hvittonet eik, røkt eik, gråbeiset eik og svartbeiset eik. 

Leter du etter akustikkpanel med et rustikk og veldig naturlig utseende, er vårt akustikkpanel med kvister et godt tilbud. De fleste av våre akustikkpaneler i eik har en vakker svart bakgrunn som fremstår som en fik kontrast til eiken.

Hvis du vil ha et utseende som er mindre særegent, er noen av våre akustikkpaneler tilgjengelig i eik også med en grå bakgrunn som er litt mere nøytral i uttrykket, spesielt hvis du velger akustkkpanelet i hvittonet eik. 

Noen av våre akustikkpaneler i eik kan kjøpes i tre ulike størrelser 60 x 60 cm, 60 x 120 cm og 60 x 240 cm. Disse kan også skreddersys i akkurat de målene som passer dine behov. Andre av våre akustikkpaneler kan kun kjøpes i èn størrelse, men disse kan du tilpasse selv i størrelsen slik at de kan passe til overflaten som du ønsker å montere akustikkpanelene på. 

I tillegg til akustikkpanelene i eik kan du hos Flottegulve.dk også kjøpe hyller i hvittonet eik og svartbeiset eik, som er designet til å matche til de matchende AcuWood akustikkpanelene.

Akustikkpaneler med eik utseende 

I tillegg til vårt store utvalg av akustillpaneler i tresorten eik, har vi hos Flottegulve.dk også flere forskjellige akustikkpaneler som ser ut som eik men hvor panelet i stedet for eikefiner har et folielag som til forveksling ser ut som det er laget av ekte eik. 

Akustikkpaneler med folieoverflate har fordelen i forhold til akustikkpaneler i tre at den ikke falmer når den utsettes for sollys. Uansett om du velger et akustikkpanel i eik eller et akustikkpanel som ser ut som eik, så vil akustikkpanelet være et vakkert og dekorativt blikkfang i interiøret. 

Har du spørgsmål om akustikkpaneler i eik, med eikelook eller til andre akustikkpaneler, er du velkommen til å lontakte oss på chatten, via e-post info@flottegulve.dk eller på telefon +4597252547.