arrow-up

Vinylgulv på ruller

Vinylgulv på ruller, eller rullevinyler, er den klassiske typen av vinyl der vinylen selges per meter med en bredde på 2, 3 eller 4 meter. Rullevinyler må limes helt når de legges på områder over 20 m2. På denne siden har vi samlet vårt utvalg av rullevinyler i mange forskjellige vakre farger, mønstre og design. 

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Rullevinyler med flott design 

Hos FlotteGulve.dk har vi et stort utvalg når det gjelder til vinyler. Vi har vinylgulv i mange forskjellige design og for enhver smak. 

Rullevinyler kommer, akkurat som tepper, på en rull i forskjellige bredder. Vanligvis kan du velge mellom ruller med en bredde på 2, 3 eller 4 meter. 

Fordelen med vinyler er mange, og av samme grunn ser vi også en økende interesse for denne typen gulv. Vinyler kan faktisk legges på de fleste steder i hjemmet, men det er steder hvor et vinylgulv er spesielt praktisk. Rom som kjøkken og andre steder hvor det kan søles litt ekstra er spesielt opplagte. Disse vanlige vinylene kan Imidlertid ikke brukes i våtrom, som for eksempel i dusjkabinetter osv. 

Vinylgulv er ofte et godt alternativ til mange andre typer gulv, da det er relativt enkelt å montere, og bare fantasien setter grenser når det kommer til farger og mønstre. Det er utrolig hvor naturlige og autentiske dagens vinylgulv er, og faktisk kan det være vanskelig å se forskjell på om det er et ekte flislagtgulv eller trebjelker. Teksturen på gulvene er veldig naturtro, noe som også appellerer til mange. Du får det flotte utseendet, samtidig som du får et vedlikeholdsfritt gulv som bare trenger å støvsuges og vaskes av en gang i blant. 

Se hele vinylutvalget her.