Om oss

Flottegulve.dk A/S har hatt internettsalg siden 1997.
Innehaver Tommy Oversø har mange års erfaring innen gulvbransjen - Flottegulve.dk som ble stiftet i 1997 av Tommy Oversø leverer i dag gulv over hele Skandinavia.

Vi har kvalitet til den laveste pris!!

Flottegulve: 
Et flott gulv kan forandre hele rommet og skape et harmonisk miljø. Flottegulve.dk A/S har gulv som passer til langt de fleste stiltyper og fremhever personligheten i rommet. Det er med andre ord kun kreativiteten og fantasien som setter grenser...

Flottegulve:
Vi har et stort utvalg i laminatgulv, tregulv, tepper, fliser m.m. Før du velger gulv bør du overveie hvor gulvet skal brukes, slitestyrke og belastning. Og også tenke på om gulvet skal være en dekorasjon i seg selv eller danne en rolig bakgrunn for interiør og møbler.

Stort sett er alle våre tregulv særlig velegnet til montering i boliger med gulvvarme.

"Gjør-det-selv" gulv
Slutt med lim og vanskelig tilpasning når gulvet skal legges ned. Moderne gulvbelegg er som skapt til den skandinaviske "Gjør Det Selv Mann".

Èt klikk og hurtig videre til neste panel. Tregulv med klikksamlinger - det kan ikke bli enklere. Limfri legging betyr ingen tørketid: gulvet er altså klar til bruk straks etter montering.

Flottegulve: 
Er du i tvil er Flottegulve.dk A/S alltid behjelpelig med gode råd og veiledning.

Gulv med garanti
Med Danmarks førende produsenter av gulv som faste leverandører til Flottegulve.dk A/S, er du som kunde sikret den beste garanti. På flere av våre produkter gir vi helt op til 30 års garanti.

Vi selger gulvbelegg:
Flottegulve.dk er leveringsdyktig i alle slags gulv. Fra laminat og tepper til planker, stavparkett, linoleum og fliser m.m. Felles for alle våre produkter er flotte og meget slitesterke gulv.

Solgt gulv til TV:
Flottegulve.dk har leveret gulv til bl.a. TV3´s program" Velkommen hjem", "Livvagterne" på DR1 samt til TV2's nye værmeldings-studio, så flottegulve.dk er med der det skjer.