arrow-up

Fliser til terrassen

Fliser som kan brukes utendørs.

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Fliser til terrassen 


Trenger du en ny terrasse eller trenger den gamle å byttes ut? Da bør du vurdere terrassefliser eller terrasseklinker, som de også kalles. Hos FlotteGulve.dk selger vi terrassefliser i forskjellige farger, overflater og størrelser, slik at du kan sette ditt eget preg på den nye terrassen.

Med keramiske fliser får terrassen din et annerledes utseende sammenlignet med tradisjonelle terrassebord eller steinheller. Du kan med terrasseklinker få terrassen til å matche huset ved for eksempel å velge en lys eller mørk terrasse. Eller hvorfor ikke en terrasse i sydlandsk stil, slik at tankene ledes mot varmere breddegrader? 

Med terrassefliser får du ikke bare en stilfull overflate til terrassen. Du kan nemlig også velge å bruke samme flis både inne og ute, og på den måten skape en rød tråd gjennom hjemmet.

Foruten å være vakre å se på, er terrasseklinker også svært enkle å vedlikeholde, og de er selvfølgelig frostbestandige, noe som gjør dem motstandsdyktige når vinteren setter inn.

Er du usikker på hvilke terrassefliser du skal velge til akkurat din terrasse? Da kan du her på FlotteGulve.dk bestille vareprøver, slik at du i ro og mak kan vurdere om det er riktig flis for deg. Er du fortsatt usikker eller ønsker du bare litt hjelp med valget ditt, sitter vi alltid klare ved telefonen for å gi deg kompetent rådgivning og veiledning, slik at du tar den helt rette beslutningen. 

 

Finn fliser til hele huset her.