arrow-up

LAMINATGULV

funnel
Sorter efter:

Laminatgulv

Et laminatgulv er ikke bare pent, men også utrolig slitesterkt. Hos Flottegulve.dk har vi markedets største utvalg innen laminatgulv. Et laminatgulv i den riktige kvaliteten er velegnet til rom med stor daglig slitasje, så som kjøkken, gang og barneværelser.

Et laminatgulv er vedlikeholdsfritt og skal aldri slipes eller lakkeres. Laminatgulvet har dessuten en betydelig bedre farge/lysekthet enn et vanlig tregulv. Mange av de laminatgulvene vi har hos Flottegulve.dk er meget naturtro, og det kan være vanskelig å se at det ikke er et ekte tregulv. Det betyr at mange etterhvert velger laminatgulv på de steder i boligen som virkelig er utsatt for mye trafikk.

Laminatgulv i rett kvalitet er også et veldig godt alternativ til bedrifter og forretninger som ønsker et tregulvs utseende, men som ikke ønsker vedlikeholdet det medfører. Derfor lages våre laminatgulv i mange farger og mønstre, noe som gjør det mulig å la fantasien få fritt spillerom.

Laminatgulv er produsert av sammenpressede trefibre, kjent som HDF, samt impregnert mønsterpapir med en slitesterk overlate.