arrow-up

Akustikkpaneler røkt eik

Akustikkpaneler i røkt eik har et helt spesielt og veldig vakkert uttrykk, som ser flott ut både i private boliger og til ulike forretningsformål. Her finner du våre akustikkpaneler i røkt eik.

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Hvorfor velge akustikkpaneler i røkt eik 

Lydakustikken i et rom spiller en stor rolle for inneklimaet og er en viktig faktor for at du kan føle dig komfortabel i et rom. Er du for eksempel i et rom med mye romklang i lang tid av gangen, kan det føre til at du føler deg trøtt i hode. 

Derfor er det en god idè å sikre god lydakustikk i et rom, spesielt hvis det er et rom med stor takhøyde. 

En veldig effektiv måte å forbedre akustikken i et rom er å installere akustikkpaneler som bryter lyd i stedet for å reflektere den slik som det skjer med harde overflater som vegger og tak. 

Hvorfor akustikkpaneler i nettop røkt eik? 

For de er vakre å se på. I forhold til akustikken spiller det ingen rolle hva slags tresort akustikkpanelets paneler er i eller om panelet har en overflate i finèr, folie eller er malet. Akustikkpaneler i røkt eik – mange alternativer Her hos Flottegulve.dk kan du kjøpe akustikkpaneler i røkt eik i flere forskjellige størrelser. Vår akustikkpaneler fra danske AcuWood finnes dermed i tre ulike størrelser 60 x 60 cm, 120 x 60 cm og 240 x 60 cm. I tillegg kan AcuWood akustikkpanelene produseres i dine ønskemål slik at de passer perfekt til formålet de skal brukes til. 

Vårt eget akustikkpanel med røkt eik-look måler 60,5 x 244 cm, men du kan etter behov enkelt justere panelet i størrelse. 

Feller for våre akustikkpaneler i rækt eik eller med røkt eik-look er at de har en fin svart bakgrunn som er utrolig vakker i kombinasjon med røkt eik. 

Akustikkpaneler i røkt eik – mange bruksområder 

Akustikkpaneler i røkt eik eller med røkt eik-utseende kan monteres på alle flate overflater, unntatt overflater du går eller sitter på. De alminelige bruksområder er selvfølegig taket og veggen, men akustikkpaneler kan også brukes som sengegavl eller som belegg på møbler, en halvvegg, eller skillevegg og lignende. 

Akustikkpaneler i røkt eik er en vakker funksjon i innredningen, for både private hjem og ulike forretningsformål, for eksempel på kontoret, i en resturant, i en butikk, i et hotell eller lignende. 

Har du spørgsmål om akustikkpaneler i røkt eik eller med røkt eik-look, er du velkommen til å kontakte oss på chatten på denne side, via e-post info@flottegulve.dk eller på telefor nr. +4597252547.