arrow-up

Fitnessgulv

Den optimale treningen oppnås med et gulv som passer til treningsmetoden. I denne kategorien finner du gulv som er ergonomiske og sklisikre, og som derfor er spesielt egnet for forskjellige typer trening, enten det er i det private hjemmet eller til et kommersielt formål.

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Når du trener innendørs, er det en fordel å ha et gulv som passer til formålet. Hvilket gulv som er egnet for trening, avhenger selvsagt av hvilken type trening rommet skal brukes til. Noen typer trening krever hardt gulv, mens andre typer som kondisjon, vekttrening, crossfit, yoga og kampsport praktiseres best på et gulv som er mykt og fremfor alt støtdempende, ettersom bena og ryggen da belastes mindre enn om den samme treningen ble utført på et hardt gulv. Samtidig er det viktig at gulvet er sklisikkert, slik at du unngår skader som kan oppstå ved å skli på gulvet.

I tillegg er det også en fordel om gulvet er støyreduserende, da dette reduserer støygenen fra treningen.

Permanente eller midlertidige treningsgulv

Hvis du vil ha muligheten til å trene innendørs hjemme, er det store spørsmålet om du har plass til å ha et rom som brukes permanent til trenings- / treningsrom eller om rommet også kan brukes til andre formål.

Hvis sistnevnte er tilfelle, kan du med fordel velge et treningsgulv som er enkelt å både legge og fjerne igjen. For eksempel kan det være et treningsgulv med klikk.

Treningsgulv på barnerommet

I tillegg til trening kan et treningsgulv også være et godt valg på barnerommet, ettersom gulvet gjør at barna virkelig kan tumle rundt uten å bli skadet. For eksempel har det blitt populært å lage en klatrevegg på barnerommet og da vil et treningsgulv være et godt valg, da det ville ta det verste av fallet hvis ulykken skulle være ute.

Et treningsgulv på barnerommet vil også være en fordel i forhold til ting som de mister på gulvet, da det er mindre sannsynlig at det går i stykker. I disse moderne teknologiske tider kan det være spesielt bra i forhold til mobiltelefoner, nettbrett osv.