arrow-up

Vinyl til næringslivet

Et vinylgulv er på mange måter et praktisk valg av gulv, da det er enkelt å rengjøre og vedlikeholde. Denne egenskapen gjør også vinyl til et godt valg for mange forskjellige kommersielle formål. Det stilles spesielt høye krav til et vinylgulv som brukes i virksomheten. Derfor har vi i denne kategorien samlet vinylgulv som er spesielt egnet for kommersielle formål. 

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Hvis du er på utkikk etter et vinylgulv for bedrifter, er det viktig å sikre at gulvet er slitesterkt nok til å tåle de ekstra utfordringene et gulv blir utsatt for, når det legges andre steder enn i et privat hjem. 

Vinyl til næringslivet

Et godt tips når du vil forsikre deg om at et vinylgulv er slitesterkt nok for forretningsformål og andre kommersielle formål, er å se på gulvets slitasjeklasse. Denne klassen viser hvor mye slitasje et gulv tåler. 

Hvis et vinylgulv er i slitasjeklasse 33 eller 42, vil det generelt være egnet for kommersielle formål der vinylgulv er en egnet gulvtype. Hvis gulvet er i slitasjeklasse 32, kan det brukes i næringsvirksomhet med lett til moderat slitasje på gulvet. 

Selv om et vinylgulv er egnet for kommersiell bruk, vil garantiperioden for gulvet avhenge av hvor gulvet legges. De fleste vinylgulv har derfor en mye lengre garantiperiode hvis det legges i et privat hjem sammenlignet med om de legges for kommersielle formål. 

Garantien for kommersielle formål varierer fra 5-20 år, så det kan være lurt å vurdere hvor lenge du ønsker at gulvet skal vare før du kjøper det. 

Et dyrere gulv her og nå kan være det billigste valget på lang sikt, da det potensielt kan vare lenger. På den annen side vet du kanskje allerede fra starten at du vil skape en annen stil i fremtiden og planlegger å bytte gulv, og da trenger kanskje ikke gulvet å vare så lenge. 

Vinyl med klikksystem

En av de store fordelene med vinyl er de mange forskjellige designene som gjør det mulig å alltid finne et gulv med akkurat det uttrykket som passer inn i den interiørstilen du ønsker å skape. 

Også i kategorien vinyl for næringslivet finner du mange forskjellige vakre design, hvorav de fleste er inspirert av tregulv. Det finnes også en rekke varianter med flisemønster og andre spennende design som skinn. 

Mange av gulvene du finner i kategorien vinyl for næringslivet er utstyrt med et praktisk klikksystem, noe som gjør monteringen mye enklere. Hvis du velger en rullende vinyl, må gulvet limes helt til underlaget, hvis gulvet er større enn 20 m2. Et vinylgulv med klikksystem kan derimot legges som et flytende gulv, noe som gjør det mulig å gjøre justeringer under monteringen. Selv om du senere må fjerne gulvet igjen, er vinylgulvet med klikksystem det enkleste, da gulvet ikke er limt til underlaget og derfor lett kan fjernes. 

Hvis slitestyrke ikke er så viktig, kan du se hele vinylsortimentet her.