arrow-up

Laminatgulv i furu

Furu er en nordisk klassiker som aldri går av moten, og det gjelder også når det kommer til laminatgulv med furulook. Utvalget av laminatgulv er ganske begrenset, men denne gulvtypen er definitivt verdt å vurdere hvis du ønsker et vakkert lyst laminatgulv. På denne siden finner du vårt utvalg av naturtro laminatgulv med furulook, alle av den høye kvaliteten som kjennetegner produktene vi fører på FlotteGulve.dk.

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Laminatgulv i furu - Mer slitesterkt enn originalen 

Furu er en av de lyse tresortene, men mens de fleste trær som brukes til gulv er løvtre, er furu et bartrær. Furu er også en av de myke tresortene, noe som betyr at det ikke skal mye til for at det kommer merker og lignende i gulvet. Dette problemet unngår du hvis du velger et laminatgulv med furulook i stedet. Mange av våre laminatgulv i furu er så autentiske i utseendet sitt at det kan være vanskelig å se forskjell på om det er et laminatgulv eller et ekte furugulv. Som en ekstra bonus unngår du også vedlikeholdet som ofte følger med hvis du velger et vanlig furugulv. 

Laminatgulv i furu - Brede planker, gode priser 

Med brede laminatgulv i furuplanker får du et moderne og eksklusivt utseende som passer i de fleste hjem. Vi fører laminatgulv i furuplanker i flere nyanser, så uansett om du foretrekker den klassiske furuen, eller om du heller vil ha et lyst eller mørkt furugulv, er det stor sjanse for at du finner det du leter etter her. På FlotteGulve.dk kan du få det i høyeste kvalitet til en overkommelig pris. Vi følger løpende prisene på markedet og justerer våre priser deretter - derfor er vi ikke redde for å tilby deg prisgaranti på våre laminatgulv med furulook. Hvis du kjøper laminatgulv med furulook hos oss, kan du være sikker på å få et slitesterkt gulv fra noen av de ledende produsentene av laminatgulv. Den høye slitestyrken betyr også lang garanti på produktene, og du kan lese mer om garantien under hvert enkelt produkt. Den gode kundeservicen er en del av kjøpsopplevelsen din når du handler hos FlotteGulve.dk. Vi er kjent for den, og vi er stolte av den. Du skal derfor ikke nøle med å kontakte oss hvis du har spørsmål angående ditt kommende laminatgulv med furuplanker. Vi sitter klare til å gi deg råd slik at du får det laminatgulvet i furu som passer til akkurat dine behov. Er du usikker på hvilket laminatgulv med furulook du skal velge, er du alltid velkommen til å bestille en vareprøve. Vareprøvene kan være til god hjelp før du bestemmer deg, slik at du bedre kan bedømme om fargen og strukturen er det du forventet. 

Hvor kan du bruke laminatgulv med furulook

Et gulv i ekte furu vil ikke være et smart valg på kjøkkenet, hvor det er lett å miste noe på gulvet som vil etterlate merker. Et laminatgulv som ligner furu derimot vil være et opplagt valg, siden det er langt mer slitesterkt og heller ikke vil få merker på samme måte. Med få unntak kan et laminatgulv med furugulv brukes i hele huset. Et gulv i ekte furu har også begrensninger for kommersiell bruk, men også her gjør den større slitestyrken gulvet til et godt valg. Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på at gulvets slitestyrke samsvarer med det nivået av slitasje gulvet vil bli utsatt for. Deler av et laminatgulv er laget av tre som ikke tåler fuktighet. Et laminatgulv kan derfor ikke brukes i en fuktig kjeller eller i husets våtrom som for eksempel badet. Du kan også finne et samlet utvalg av laminatgulv her.