arrow-up

Akustikkpaneler metallisk utseende

Ønsker du å skape et helt spesielt uttrykk i interiøret, så er akustikkpaneler som er inspirert med et utseende av metall et utmerket bud. På denne siden har vi samlet vårt utvalg av akustikkpaneler med et metallisk utseende.

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Langt de fleste akustikkpaneler på markedet er enten laget av tre, har et treutseende eller er ofte ensfargede i svart og hvitt. Men hvis du har lyst til å prøve noe helt annet, så er du kommet til den helt rette side, her finner du vårt utvalg av akustikkpaneler med metallisk utseende. 

Akustikkpaneler med metallisk utseende – Motet til å skille seg ut 

Velger du et akustikkpanel i lyst tre eller med lyst trelook, er du på den sikre siden, da langt de fleste vil enten synes det er fint eller i det minste ikke ha et negativt inntrykk av det. Dette er grunnen til at denne typen akustikkpaneler også er veldig populær i dag og kan ses mange steder. 

Hvis du vil skape et utseende som er noe veldig spesielt og som skiller seg ut, så er det ikke akustikkpaneler i lyst tre eller lyst treutseende du bør velge. 

Her derimot, ville våre akustikkpaneler med et utseende inspirert av metall være et utmerket valg, da disse er utrolig vakre og samtidig har et helt spesielt utseende som skiller seg vesentlig fra de akustikkpaneler som ellers er på markedet i dag. 

Akustikkpaneler med metallisk utseende – Mange bruksområder 

Våre akustikkpaneler med et utseende inspirert av metall har svart bakgrunn og lameller med en folie overflate. Panelene måler 60,5 cm x 244 cm, men kan enkelt tilpasses så det passer til det formålet du vil bruke dem til, uansett om det er til private hjem eller til forretningslokaler. 

Akustikkpanelene kan settes opp på en hvilken som helst flat overflate du ikke går, sitter eller ligger på, så selv om det er opplagt å sette opp akustikkpaneler på vegger og tak, så er det også mange alternative måter å bruke akustikkpanelene mere kreativt. 

For eksempel kan det være som bekledning på en benk, skap, seng eller andre møbler. Akustikkpanelene kan settes op både vertikalt og horisontalt. 

Akustikkpaneler med metallisk utseende – Effektiv lyddemping 

Hovedformålet med å sette opp akustikkpaneler er for de fleste å forbedre lydakustikken i rommet, så er spørsmålet om det kan gjøres effektivt med akustikkpaneler i metall utseende. Heldigvis er svaret ja, da det er konstruksjonen av akustikkpanelet og bakgrunnsduken som er avgjørende og ikke hvilket materiale lamellene er i. Akustikken i et rom er utrolig viktig i forhold til hvordan det vil føles å være i rommet. 

Er du for eksempel i et rom med mye romklang, vil de fleste av oss raskt oppdage at vi blir sliten i hode. Forbedring av lydakustikk ved hjelp av akustikkpaneler er derfor en effektiv måte å forbedre inneklimaet på, både i private hjem og forretningslokaler. 

Har du spørsmål til akustikkpaneler med metallisk utseende, er du velkommen til å kontakte oss på chatten på denne siden, på e-post info@flottegulve.dk eller på telefon +4597252547