arrow-up

Laminatgulv parkett

Parketgulv skiller seg fra plankgulv ved at hver planke er sammensatt av flere staver, i stedet for å bestå av én enkelt planke. Dette betyr i de fleste tilfeller at det er et større fargespekter og mer fargespill i gulvet. Det samme gjelder for laminatgulv i parkettdesign, og ved å velge denne type gulv får gulvet ditt et levende og karakteristisk utseende. 

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

På denne siden har vi samlet laminatgulv som er designet med inspirasjon fra parkettgulv. Ønsker du heller et laminatgulv med et mer rolig uttrykk, er et laminatplankegulv et godt valg. 

Laminatgulv parkett - Mange muligheter 

Parketgulv finnes både i 2- og 3-stavs varianter, som angir hvor mange staver en planke er satt sammen av. Parkettgulv i tre finnes i dag primært som 3-stavs gulv, mens det finnes en del laminatgulv i 2-stavs parkett. I tillegg til å kunne velge om du ønsker et 2-stavs eller 3-stavs gulv, kan du også velge mellom forskjellige tresorter. Eik er den mest brukte tresorten når det gjelder inspirasjon til laminatgulv, noe som antakelig skyldes eikens vakre åremønstre, som også er utrolig vakre når de gjengis i et laminatgulv. Eike-laminater finnes i mange forskjellige parkettutgaver og kan derfor velges uansett om du ønsker et veldig lyst gulv eller et gulv i en mellomtone. Du kan imidlertid også velge mellom andre tresorter som for eksempel ask og bøk. 

Laminatgulv parkett - Naturtro gjengivelse

Vårt sortiment av laminatparkettgulv spenner vidt når det gjelder utseende, men de har alle til felles at de er en svært naturtro gjengivelse av tresorten de har hentet inspirasjon fra. En annen ting de fleste av laminatgulvene du kan kjøpe hos FlotteGulve.dk har til felles, er at de er utstyrt med et smart og praktisk klikksystem, som gjør at det for de fleste vil være mulig å legge gulvet selv, selv om du ikke har tidligere erfaring med gulvlegging eller er en erfaren gjør-det-selv person. 

Hvor kan du bruke laminatparkettgulv

Uavhengig om det er til privat hjem, bedrifter eller til offentlige rom du leter etter et nytt gulv til, vil et laminatgulv være en praktisk, holdbar og også vakker løsning de fleste steder. Skal gulvet brukes til kommersielle aktiviteter eller i det offentlige, er det imidlertid veldig viktig at du sikrer deg at gulvets slitasjeklasse passer til måten gulvet skal brukes på. Er du usikker på hvilken slitasjeklasse og/eller hvilket gulv du bør velge, står vi hos FlotteGulve.dk klare med gode råd, så du kan ta det riktige valget. Du kan også få en oversikt over alle våre laminatgulv her. Laminatgulv tåler ikke å være i fuktige omgivelser og kan derfor ikke legges i våtrom som for eksempel baderom. Et laminatgulv kan legges i kjelleren, men bare hvis den er tørr.