arrow-up

Laminat gulvplanke

Plankegulv er en populær gulvtype i Skandinavia, noe som utvilsomt skyldes det vakre og ofte litt eksklusive uttrykket som flotte, lange og brede planker gir i et rom. Et plankgulv av tre er derimot sjelden det billigste eller minst tidskrevende gulvvalget. Et laminatgulv er både rimeligere og noen ganger også mer praktisk løsning. Et laminatgulv krever nemlig mindre pleie og vedlikehold enn et plankgulv i tre. 

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

På denne siden har vi samlet alle våre laminatplankgulv. Ønsker du heller et laminatgulv med et mer levende fargespill, er et laminatparkettgulv et godt alternativ. Vi har også laminatgulv i mange andre vakre design, inkludert med flisemønster. 

Stort utvalg av laminatplankegulv 

At plankegulv er en svært populær gulvtype gjenspeiles i det store utvalget av plankgulv i laminat. Du kan få laminatplanker i mange forskjellige tresorter, alt fra de lyse variantene i lønn, ask og furu til de mørke som valnøtt og afrikansk eik. Du kan også få laminatplankgulv som ligner mer eksotiske tresorter, for eksempel merbau, kastanje og palisander. Eik er kjent for sine vakre åreringer, som også kommer godt frem når treet gjengis i laminat. Eik er i dag underlagt en rekke ulike behandlinger, noe som gjør at eikegulv finnes i mange forskjellige varianter. Når det gjelder naturlig eik, er det begrensninger på hva man kan gjøre og dermed hvilket utseende som er mulig å oppnå. Med laminat er det derimot kun fantasien som setter grenser. Det er derfor mulig å få laminatgulv med eikelook i en rekke forskjellige varianter, fra helt lyse gulv som minner om kalket og hvitlakkert eik, til mørke gulv som ser ut som røkt eik. Eller hva med et hvitt, grått eller svart laminatgulv med eikelook? Det finnes selvfølgelig også varianter i den naturlige eikefargen. 

Det rette gulvet med den rette veiledningen - Valg av laminatplankegulv 

Matt eller blank er de to alternativene du kan velge mellom når det gjelder overflaten på ditt nye laminatplankegulv. Hos FlotteGulve.dk har vi både laminatplanker med en matt overflate, som ofte føles nesten som tre. Men vi har også gulv med en blank høyglansoverflate som du kan speile deg i og som fremhever det vakre treutseendet. Det er altså mange valgmuligheter hvis du ønsker et laminatplankegulv som ditt nye gulv, og felles for dem alle er at de har et svært naturtro og velutformet utseende. Men med mange valgmuligheter følger utfordringen med å velge det rette, derfor er vi hos FlotteGulve.dk alltid klare til å veilede deg, slik at du tar det riktige valget. 

Hvor kan du bruke laminatplankegulv

Laminatplankegulv kan brukes i de fleste rom i huset, og spesielt der hvor gulvet blir utsatt for slitasje, søl og lignende kan det være en god idé å velge laminat fremfor tre, for eksempel på kjøkkenet eller på barnerommet. Laminatplanker kan også være et godt valg til kommersielle formål, men her er det viktig at du velger en høy nok slitasjeklasse. Laminatgulv kan som hovedregel ikke legges i våtrom. Laminatplanker må derfor ikke legges på badet eller for den saks skyld i en fuktig kjeller. Velger du et høyglanslaminat, må du være oppmerksom på at dyrenes klør, lekende barn og lignende kan være en tøff utfordring for de fleste høyglansgulv.