arrow-up

Akustikkpanel sengegavl

Akustikkpaneler kan brukes på mange dekorative måter, for eksempel kan du velge å lage din helt egen sengegavl av akustikkpaneler.

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Akustikkpanel som sengegavl 

Et sted hvor ro er ekstremt vigtig, er på soverommet, og derfor kan du også velge å ha akustikkpaneler på soverommet. 

En smart og dekorativ måte å gjøre dette på er å bruke akustikkpaneler som sengegavl. På den måten skaper du både et vakkert og moderne designelement i interiøret ditt, og får samtidig en sengegavl med en praktisk funksjon som er med på å skape et bedre inneklima i ditt soverom. 

Akustikkpanel Sengepanel – Mange design 

Akustikkpaneler er tilgjengelig i mange forskjellige variasjoner av design, noe som betyr at du med akustikkpaneler som sengegavl, har alle muligheter til å skape helt ditt eget design. 

Foreksempel kan du få akustikkpaneler i mange forskjellige tresorter og treutseende, noe som gjør det mulig å matche sengegavlen med skapdører, nattbord, kommoder og andre typer soveromsmøbler, og du vil opnå et pent og harmonisk helhetsinntrykk. 

Har du ikke tremøbler på soverommet kan du i stedet velge akustikkpaneler i fargene hvit, svart eller grå. Ønsker du å sette mere farge på interiøret kan du også få spesiallagde akustikkpaneler hos Flottegulve.dk i mange andre flotte farger. Er du ute etter et alternativ til akustikkpaneler i tre eller trelook, så gir vårt akustikkpanel med korkoverflate et helt spesielt designuttrykk. 

De fleste av våre akustikkpaneler har svart bakgrunn men noen fås også med grå bakgrunn. Disse har et litt mykere uttrykk enn akustikkpanelene med svart bakgrunn, og er derfor et godt valg hvis du ønsker å skape et rolig og nøytralt utseende i soverommet. 

Sengegavl Akustikkpanel – Riktig størrelse 

De fleste dobbelsenger har en bredde på 160 – 200 cm, og våres lengste akustikkpaneler er 240 - 244 cm, velger du å montere akustikkpanelene horisontalt så er de lang nok til å dekke hele sengens bredde. 

Mange av våre akustikkpaneler kan tilpasses i størrelsen eller bestilles i spesielle mål for å passe til sengen. Har du en seng som er 160 eller 180 cm kan du også velge å montere hyllebokser på sengegavlen din og bruke disse som nattbord. 

Du kan også i stedet velge å montere akustikkpanelene vertikalt, og så for eksempel la sengegavlen gå hele veien fra gulv til tak. 

Akustikkpaneler Sengegavl – Rengjøring 

Som de fleste andre sengegavler, må en sengegavl laget av akustikkpaneler også rengjøres fra tid til annen, spesielt hvis akustikkpanelet er montert horisontalt, vil det kunne samle støv på de vannrette flater. Generelt kan rengjøringen gjøres med en tørr klut, men de fleste akustikkpaneler tåler også å bli tørket av med en våt klut om nødvendig. 

Alternativ bruk av akustikkpaneler på soverommet 

Foruten som sengegavl, er det også flere andre måter du kan bruke akustikkpaneler på i ditt soverom. De mest brukte er selvfølgelig i taket eller på veggen, med har du litt flair for håndverk, så kan du også bruke akustikkpaneler som fasadekledning på en selvbygd seng, skap eller lignende. 

Hvis soverommet er stort nok, kan akustikkpaneler også brukes til å lage en romdeler eller skillevegg, slik at en del av rommet skilles og f.eks. kan brukes til walk-in garderobe. Hvis du er kreativ er det mange måter du kan bruke akustikkpaneler på som dekorasjon i din innredning, og forbedrer samtidig lydakustikken på soverommet ditt. 

Soverommet er for resten ikke det eneste rommet du kan dra nytte av og bruke akustikkpaneler kreativt. Barnerommet, hjemmekontoret, entreen og lignende rom er andre opplagte steder, hvor du med fordel kan bruke akustikkpaneler på en kreativ måte.