arrow-up

Akustikkpaneler lys eik

Er du på jakt etter et akustikkpanel i lyst tre eller som ser ut som lyst tre, så har vi her på siden samlet vårt utvalg av akustikkpaneler i lys eik, hvittonet eik og med lys eik-look. Vi har akustikkpaneler i lys eik i flere ulike størrelser.

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Eik hører av natur ikke hjemme blant de helt lyse tresortene, men siden vi her i Skandinavia elsker det helt lyse treet, er det populært å gi eiken en lysere tone, ofte ved å gi den en hvit olje eller en hvit lakk. På denne siden finner du vårt utvalg av akustikkpaneler i hvittonet eik eller med et hvittonet eikelook. 

Akustikkpaneler i lys eik – Lekker Skandinavisk design 

Lys eik passer inn i innredningen til en stor del av den danske befolkning, og hvitlakkert eller hvitoljet eik er blant de absolutt mest populære når danskene velget et nyt tregulv. 

Har du et tregulv eller en annen type gulv med trelook, kan det være en fordel for helhetsinntrykket å velge et akustikkpanel som matcher i utseende, og heldigvis har vi mange ulike akustikkpaneler i lys eik. 

Her på Flottegulve.dk kan du for eksempel kjøpe akustikkpaneler i hvittonet eik med både svart og grå bakgrunn. Den svarte bakgrunnen er perfekt hvis du ønsker et akustikkpanel med fin kontrast mellom lameller og bakgrunn. Den grå bakgrunnen er derimot et opplagt valg hvis du vil ha et mere nøytralt uttrykk. 

Akustikkpaneler i lys eik – Mange størrelser og bruksområder 

På Flottegulve.dk har vi akustikkpaneler i lys eik og hvittonet eik eller med lys eikelook i flere ulike størrelser, og i tillegg til de størrelsene du finner her i nettbutikken, kan akustikkpanelene fra danske AcuWood også på forespørsel produseres i spesielle mål, slik at akustikkpanelene passer nøyaktig til formålet de skal brukes til. 

Alle akustikkpanelene kan settes opp på både vegg, tak og andre flate overflater, noe som gir deg utmerkede muligheter til å bruke akustikkpaneler som et vakkert og dekorativt element i interiørdesignen. 

Hvis du for eksempel velger akustikkpanelene som måler 60 x 60 cm kan du lage et dekorativt mønster ved å vekselvis montere dem horisontalt og vertikalt. 

Akustikkpaneler i lys eik – Hva er hensikten? 

Om akustikkpanelet skal være i lys eik eller ha et annet utseende er en smakssak og stil. Å skape et dekorativt uttrykk er også i seg selv en god grunn til å velge å sette opp akustikkpaneler, men det er også mere praktiske grunner til at det er en utmerket idè å sette opp akustikkpaneler, enten i private hjem eller til forretningslokaler. 

Akustikkpaneler bidrar betydelig til å skape et bedre inneklima ved å forbedre akustikken i rommet. Dårlig akustikk kan lett bety at du ikke føler deg komfortabel og raskere bliver sliten i hodet. 

Har du spørsmål til akustikkpaneler i lys eik, hvittonet eik eller med lys eikelook, er du velkommen til å kontakte oss på chatten her på denne side, via e-post info@flottegulve.dk eller via telefon på nummer +4597252547