Salgs og leveringsbetingelser for FlotteGulve.dk A/S

1. Avtaleparter

Alle avtaler som inngås via fysisk avtale, e-post, telefon eller vår nettbutikk på nettsiden www.FlotteGulve.dk A/S (heretter ”vi”, ”oss” eller ”Flottegulve.dk”) og en forbruker (heretter ”kunde” eller ”du” er gjort på disse salgs og leveringsbetingelsene som må aksepteres for å fullføre en bestilling.

Kunden kan kun stole på innholdet i induviduelle avtaler og ordrebekreftelser og de opplysninger gitt i forbindelse med bestillingen, herunder prisene kunden aksepterer under bestillingsprosedyren.

Nettbutikk: Kun personer over 18 år med betalingskort i eget navn kan bestille i nettbutikken. Kunden erklærer å ha fylt 18 år ved bestillingen.

2. Råd

Som kjøper er du ansvarlig for at de leverte varene er egnet til det formålet du har tenkt å bruke dem til. FlotteGulve.dk påtar seg ikke i noe tilfelle ansvar for råd gitt i forbinnelse med salg av varer, da kjøperen uttrykkelig oppfordres til å søke uavhengig råd.

3. Tilbud

Alle skriftlige tilbud er gyldige i maksimalt 30 dager med hensyn til priser

4. Bestilling via nettbutikk

For å gjennomføre et kjøp må du først finne produktet du er interessert i. Kan produktet ikke kjøpes direkte på nettsiden, kan du kontakte oss via telefon, e-post eller ved å fylle ut kontaktskjemaet som vises når du klikker på ”bestill produkt” hvoretter vi ringer deg. Dersom vi bliver enige om levering under vår telefonsamtale, sender vi deg en ordrebekreftelse på din oppgitte e-postadresse. Vi vil også sende deg en e-post med detaljer om hvordan du godtar bestillingen ved å klikke deg inn på nettbutikken vår via betalingslenken. Gå deretter til ”betaling” hvor du kan legge inn kortinformasjon i et nytt og sikkert vindu. For å fullføre bestillingen må du godta disse salgs og leveringsvilkårene. Du kan også godkjenne bestillingen på din teleforn og e-post.

Hvis du ønsker å endre i mottatt bestilling, må du kontakte oss på telefon eller e-post, deretter sender vi deg en ny ordrebekreftelse.

FØRST NÅR DU HAR GJENNOMFØRT BETALINGSTRANSAKSJONEN I NETTBUTIKKEN HAR DU LAGT INN BESTILLINGEN.

Når en bestilling er lagt inn via nettbutikken, sendes det automatisk en e-post til deg med en bekreftelse på mottak av ordre. Denne kvittering utgjør din ordrebekreftelse og inneholder nødvendig informasjon og dokumentasjon for din bestilling og betaling.

Vi sender faktura for leveringen når varene sendes fra oss. Enhver bestilling aksepteres med forbehold om force majeure og svikt fra leverandører.

5. Oppbevaring av inngåtte avtaler og språk

Vi har lange garantier på mange av våre produkter og ønsker å gi best mulig rådgivning til våre kunder også etter at kunden har mottatt produktet, derfor lagres avtaler etter utførelse, men som forholdsregel, oppfordrer vi deg til å oppbevare den mottatte ordrebekreftelse og/eller faktura.

Du kan når som helst få slettet eller utlevert informasjonen vi har om deg, ved å kontakte oss på info@flottegulve.dk eller 45-97252547. Hvis du velger å få informasjonen din slettet i løpet av garantiperioden, er det vigtig at du sørger for å beholde ordrebekreftelsen og/eller fakturaen, som så vil være den eneste måten vi kan se hva du har kjøpt og når du mottok varen.

6. Personlig informasjon

Ved bestilling oppgir kunden personopplysninger i form av adresse, e-post og telefon nummer, disse videreformidles i forbindelse med levering til vår fraktleverandør. Vår fraktleverandører er Danske Fragtmænd, DVS, GLS og Brink. For å sikre rask levering sendes noen prøver og produkter direkte fra våre leverandører. I disse tilfellene overføres kundens adresse til leverandøren slik at han kan sende varene. Hvis du ikke ønsker at adressen din skal videreformidles til en leverandør, kan du angi dette i kommentarfeltet til bestillingen når du legger inn en bestilling, men du må være oppmerksom på at dette kan forlenge leveringstiden.

7. Priser

Ved betaling med kredittkort etc. beregnes totalprisen og vises før fullføring og gjennomføring av kjøpet.

I tilfeller der prisen ikke kan beregnes før den endelige bestillingen er lagt inn, vil vi informere deg måten totalprisen skal beregnes på.

Som kunde har du ikke rett til å motregne betalinger med motkrav mot FlotteGulve.dk med mindre vi har godkjent dette skriflig.

8. Fraktkosnader til Norge

Vi beregner og sender deg en fraktpris for hver bestilling, som du må godkjenne før vi kan sende bestillingen din.

Du bør være oppmerksom på at prisene du ser på nettsiden vår Flottegulve.no, samt tilbud, bestillinger og fakturaer er uten moms, da Flottegulve.dk er et dansk selskap. Derfor må du selv avregne momsen i Norge.

Du er ansvarlig for rask lossing og vi forbeholder oss retten til å fakturere for ventetid over 15 minutter.

9. Betaling

Betaling for kjøpte varer kan gjøres online med Dankort, Visa/Dankort, Visa-Elektron, Maestro, JCB, American Express, MasterCard, Visa eller Eurocard og Mobilepay.

Betalingsinformasjon må oppgis ved bestilling, men vi trekker først beløpet når varene sendes til deg. Det vil aldrig være mulig å trekke et større beløp fra kontoen din enn du har godkjent ved kjøpet.

Vi bruker et betalingssystem godkjent av Nets. All datakommunikasjon under kjøpet, inkludert kundedata, ordredata og betalingsdata, skjer via en kryptert SSL forbindelse. Dette sikrer at uvedkommende ikke kan se dataene som utveksles.

Når SSL-kryptering er aktivert, vises en hengelås nederst på siden i de fleste nettlesere. Kundens kort og kontodetaljer er ikke registrert eller lagret av Flottegulve.dk.

Hvis du som kunde har kreditt, vil dette vises på ordrebekreftelsen din. Vi aksepterer betaling med Anyday. Beløpet trekkes først fra kortet ditt når varen sendes til deg.

Når du velger å betale med Anyday, trekkes først betaling når varen sendes. Deretter trekkes den månedlige ytelse på siste hverdag fra neste måned og tre måneder fremover.

Ingen gebyrer og renter vil bli belastet kjøpet ditt hvis du betaler i tide. Hvis du returnerer kjøpet ditt, vil avtalen med Anyday avsluttes automatisk.

10. Levering og Leveringstid

Vær oppmerksom på at gulvet ikke må stå utenfor og umiddelbart etter mottak må bæres inn i huset.

Vær oppmerksom på at pakkene må akklimatiseres og forbli lukket til montering.

Leveringstiden for bestillinger hos en av våre salgskonsulenter er alltid veiledende og er angitt i ordrebekreftelsen.

Dersom en forsinkelse i leveringen skyldes en hendelse nevnt i nr. 16 eller en handling ellen unnlatelse fra din side, vil leveringstiden forlenges tilsvarende.

FlotteGulve.dk påtar seg intet ansvar for forsinkelser forårsaket av årsaker nevnt under punkt 16.

Flottegulve.dk kan heller aldrig holdes ansvarlig for driftstap, tapt arbeidsfortjeneste eller andre indirekte tap.

Levering skjer vanligvis med GLS for små bestillinger under 20 kg eller med Danske Fragtmænd, DVS m.fl. Leveringen skjer til fortauskanten på avtalt adresse.

Hvis ingen er hjemme, bliver leveransen tatt til godsterminalen, med mindre det er avtalt at leveringen må stilles på adressen. Vær oppmerksom på at dette gjøres på egen risiko og hverken Flottegulve.dk eller transportøren kan holdes ansvarlig for eventuelle skader eller tyveri knyttet til dette.

Om ønskelig kan vi notere på fraktbrevet at sjåføren bliver bedt om å ringe før levering, her er det vigtig at du er tilgjengelig på telefonnummeret som er oppgitt på din faktura, på forventet leveringsdag.

Dersom transportøren ikke kan komme i kontakt med deg, vil varene ikke bli levert på adressen (med mindre du har notert at varen må stilles uten kvittering på egen risiko) men i stedet kjøres tilbake til godsterminalen.

Nytt gebyr må betales før utkjøring igjen. Det er vigtig å unnerstreke at transportøren ikke er forpliktet til å ringe før levering, dette er bare en tjeneste som de fleste sjårører vil tilby.

Dersom godset fraktes til godsterminalen, påløper eventuelle kostnader knyttet til dette Flottegulve.dk irrelevant.

VIKTIG – VIKTIG NÅR VAREN ER MOTTATT. MÅ EMBALLASJEN SJEKKES GRUNDIG FOR TRANSPORTSKADER OG MANGLER I HENHOLD TIL SENDT FAKTURA FRA FLOTTEGULVE.DK A/S. DET ER VIGTIG Å MERKE SEG AT NÅR DU HAR SIGNERT FRAKTBREVET, HAR DU OGSÅ GODKJENT AT DET IKKE ER NOEN SYNLIGE SKADER PÅ VAREN OG AT MENGDEN AV VAREN TILSVARER MED DEN SENDTE FAKTURA FRA FLOTTEGULVE.DK A/S

Produsenten forbeholder seg retten til å levere inntil et brett i hver pakke. Overskudds varer tas ikke retur.

De leverte varene forblir Flottegulve.dk`s eiendom inntil varene er betalt i sin helhet.

11. Angrerett

Opptrer du som forbruker i kjøpslovens forstand, har du 14 dagers angrerett på alle varer du kjøper gjennom vår nettbutikk. Angreretten løper fra den dagen du fysisk mottar varene.

Leveres bestillingen i flere omganger, regnes angrefristen fra dagen hvor siste del leveres.

Dersom siste dag for å utøve angreretten faller på en helligdag, en lørdag, grunnlovsdag, 24. desember eller 31. desember, utløper fristen på følgende hverdag.

Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten, kan du lese hva du skal gjøre her.

Du kan ikke benytte deg av angreretten ved å avvise varen ved mottak.

Umiddelbart etter at vi har mottatt ditt varsel om at du angrer ditt kjøp, vil du motta en kvittering på den oppgitte e-postadresse.

12. Retur og refusjon

Når du har varslet oss om at du ønsker å benytte deg av angreretten, skal varene reurneres så snart som mulig og alltid innen 14. dager.

Varen skal returneres til:

Flottegulve.dk A/S,
Neptunvej 8,
7430 Ikast DK

Du bærer risikoen og ansvaret for varene under retur til vi har mottatt dem.

Vi anbefaler derfor at varene pakkes trygt og forsvarlig før retur, og at du beholder kvittering for forsendelse av varene.

Alle utgifter for retur av varene må du selv betale.

Senest 14 dager etter vi har mottatt at du angrer ditt kjøp, refunderer vi alle beløp mottatt i forbindelse med kjøpet., inkludert varens fulle pris, gebyrer og eventuelle leveringskostnader.

Med mindre du uttrykkelig har bedt om noe annet, vil tilbakebetaling skje umiddelbart med samme betalingsmiddel som du brukte til å gjennomføre kjøpet.

Som utgangspunkt skal varen fremstå som ny ved retur, og varen skal kunne selges videre til en annen kunde. Du er imidlertid kun ansvarlig for eventuell forringelse av varens verdi, som skyldes annen håndtering av varen enn det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og måten det fungerer på.

Hvis du bruker varen før du benytter deg av angreretten og returnerer den til oss, eller dersom varen bliver skadet under returforsendelsen, er du derfor ansvarlig for varens verdinedgang

Vi gjør uttrykkelig oppmerksom på at hvis du åpner mer enn èn pakke med gulv, vil det ha en betydelig verdinedgang for oss. Vi gjør også oppmerksom på at de fleste gulvbelegg med klikksystem, er laget for kun å legges èn gang.

Hvis gulvet har vært lagt til/klikket sammen, vil det føre til en betydelig eller fullstendig verdinedgang for oss.

Ved retur, vennligst bruk returseddelen som følger med varen. Dersom returseddelen ikke er tilgjengelig, skal opplysninger om navn og adresse vedlegges.

Tilskårne varer, samt andre varer som er produsert på mål etter kundens ønske, kan ikke returneres. Dette gjelder også varer som ligger utenfor vårt sortiment og som er anskaffet spesielt for den individuelle kunde.

Overskytende gulv kan ikke returneres. Og hvorfor det? Når en vare har vært ute hos andre kunder kan vi dessverre ikke garantere hvordan gulvet har blitt oppbevart i forhold til fukt og temperatur. Samtidig er det fare for skjulte skader, for eksempel, gulvet har fått fukt, trykk, skader i hjørner, klikk osv.

13. Mangler, reklamasjoner og reklamasjonshåndtering

For kjøpet gjelder mangelreglene i den danske kjøpsloven. I samsvar med reglene i den danske kjøpsloven gir vi 24 måneders garanti på solgte varer.

For produkter med begrenset levetid er garantien imidlertid begrenset til den levetidsprioden som er vanlig for det aktuelle produktet.

Reklamasjonsretten omfatter mangler som var til stede på leveringstidspunktet, uavhengig av om disse var synlige eller ikke på det tidspunktet. Skader på varene som oppstår etter levering samt normal slitasje anses ikke som en mangel.

DET KAN VÆRE VARIASJONER I FARGEINTENSITETEN PÅ TREGULV SAMT FORSKJELL KAN OPSTÅ I STRUKTUR OG UTSEENDE. SLIKE FORHOLD ER FORDI TRE ER ET NATURLIG MATERIAL. FORHOLDENE HAR INGEN BETYDNING FOR GULVETS HOLDBARHET OG FORHOLDENE KAN IKKE ANSES SOM EN MANGEL.

Reklamasjonsretten regnes i alle tilfeller fra det tidspunkt varen er mottatt. Reklamasjon på mangler må rettes til oss innen rimelig tid etter at du har oppdaget manglen. Klager kan sendes til oss på: Flottegulve.dk A/S, Neptunvej 8, DK 7430 Ikast.

Klager kan også sendes på e-post: info@flottegulve.dk

Dersom salgsvaren har en mangel, kan du velge mellom kjøpsloven §78 1) utbedring av manglen 2) erstatning 3) et passende avslag eller 4) kansellere kjøpet, mangelen er ikke ubetydelig. Du kan imidlertid ikke kreve utbedring eller omlevering dersom dette er umulig eller det vil påføre oss uforholdsmessige kostnader.

Hvis vi tilbyder å utbedre en mangel eller foreta en omlevering, kan du ikke kreve en forholdsmessig reduksjon eller en annullering av kjøpet.

Flottegulve.dk`s forpliktelser omfatter kun omlevering av nye materialer . Alle andre kostnader forbundet med en feil eller mangel, herunder transport, samt kostnader ved avsløring eller tilgjengeliggjøring av defekte deler, utskifting og reparasjon av de mangelfulle materialene og inngrep i andre bygningsdeler er uten betydning for Flottegulve.dk.

Kunden bærer hele kostnaden for demontering, retur, frakt eller ødeleggelse av defekte deler og remontering.

Som kunde er du forpliktet til å sørge for at underliggende materialer som bjelkelag og lignende minimum har samme levetid som de kjøpte gulvene.

For at garantien skal være gyldig krever Flottegulve.dk at montereingen av gulvene overholder monteringsanvisningen, samt rengjøring og vedlikehold av gulvene gjøres i henhold til produsentens rengjørings og vedlikeholdsinstruksjoner.

Vær oppmerksom på at gulv ikke må legges kontinuerlig over flere gulvvarmesoner.

14. Produktansvar

For produktansvar er Flottegulve.dk ansvarlig i samsvar med bestemmelsene i dansk lov om produktansvar og vi kan ikke holdes ansvarlige på noe annet grunnlag. Flottegulve.dk sitt ansvar er begrenset til totalt DKK3.000.000 for alle produktskader og/eller produktansvar

Serieskader, dvs. skade på ulike gjenstander, men med samme skadeårsak, omtales som totalskade, hvorfpr vårt ansvar også her er begrenset til i alt DKK 3.000.000

Flottegulve.dk er ikke ansvarlig for skader leveransen medfører på fast eiendom eller løsøre etter at kunden har mottatt leveransen.

Vi er ikke ansvarlig for personskader med mindre det kan dokumenteres at skaden er forårsaket av handlinger eller unnlatelser begått av Flottegulve.dk

Kunden er forpliktet til å holde Flottegulve.dk skadesløs i den grad Flottegulve.dk skal være ansvarlig overfor tredjeparter for slike skader eller tap, som selger i henhold til ovenstående ikke er ansvarlig for overfor kunden eller som overskrider fastsatt beløpsbegrensning.

Flottegulve.dk er aldrig ansvarlig for driftstap, tapt fortjeneste eller andre indirekte tap. Hvis flottegulve.dk bliver saksøkt av en tredjepart på grunn av produktansvar, samtykker kunden i og kan siteres under saksbehandlingen eller saksøkes av domstolen eller voldgiftsretten som behandler saken.

15. Byggeleveringsklausul

For varer som brukes i Danmark anerkjenner vi følgende byggeleveringsklausul angående forlengelse av den absolutte reklamasjons fristen.

Kløpsloven § 54, ledd 3 fravikes slik at Flottegulve.dk sitt ansvar opphører og utløper etter 5 år etter levering. For levelanser kjøpt av forhandlere for videresalg, ophører og ansvaret utløper 6 år etter levering til forhandler.

16. Ansvarsfrihet

Flottegulve.dk har rett til, ved skriftlig varsel til kunden, å heve avtalen ved oppfyllelse av avtalen innen rimelig tid blir umulig på grunn av krig, streik, lockout, arbeidsstans eller lignende politiske forhold. Det samme gjelder transporthindringer inkludert snø, is, flom og transportulykker samt ved strømbrudd, produksjonsvansker og andre force majeure-forhold som Flottegulve.dk ikke har kontroll over.

Det samme gjelder forsinkelser eller manglende levering fra underleverandører. Flottegulve.dk påtar seg intet ansvar for skader overfor kunden i ovennevnte situasjoner.

Kunden holder Flottegulve.dk i enhver henseende skadesløs for krav fra tredjeparter, som kunden iht. Disse salgs og leveringsbetingelsene vil ikke kunne håndheves mot Flottegulve.dk.

17. Klagebehandling

Hvis vi sammen ikke finner en tilfredsstillende løsning på en klage du har sent inn i forbindelse med kjøpet ditt, eller andre forhold du har klaget på til oss, kan du klage til Forbrukerklagenevnet, dersom produktet eller tjenesten du har kjøpt og som klagen din gjelder har kostet minst 800 kr. Den øvre beløpsgrenser en 100.000 DKK for alle typer saker.

Det koster 160 kr. å klage til Forbukerklagenevnet. Du vil får pengene tilbake hvis du lykkes i klagen din. De detaljerte vilkårene for klager og prosedyren finner du på www.kfst.dk Klage kan sendes inn online på www.forbrug.dk

18. Kontakt og firmainformasjon

Du kan ringe til Flottegulve.dk i våre åpningstider eller eventuelt sende en e-post. Du vil alltid kunne få kompetente råd og avklare eventuelle spørsmål.

Flottegulve.dk sitt fulle firmanavn, fysisk adresse og annen kontaktinformasjon er:

Flottegulve.dk A/S
Neptunvej 8
7430 Ikast
CVR-nr: 29630631
Telefon: 45-97252547
E-post: info@flottegulve.dk