arrow-up

Laminat skipsplanker

Det spesielle utseendet til skipsgulvet er inspirert av dekket på et gammelt trebåt. Gulvtypen kjennetegnes av gulvets gummifuger, som opprinnelig alltid var svarte, men som i dag også finnes i hvite og grå varianter. På denne siden har vi samlet vårt utvalg av laminatgulv, som er designet med skipsgulvet som inspirasjon. 

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Hvis du ikke finner det rette laminatgulvet i denne kategorien, kan du finne hele utvalget av laminatgulv her

Skipsgulv i laminat i stedet for skipsgulv i tre

Velger du et skipsgulv i laminat i stedet for et i tre, kan du se frem til å bruke mindre tid på å vedlikeholde gulvet i løpet av levetiden. Et laminatgulv krever ikke annet vedlikehold enn regelmessig rengjøring. Du kan imidlertid velge å bruke laminatpleie av og til for å forlenge gulvets levetid. Laminatgulv er generelt litt mer slitesterke enn tregulv, noe som også gjelder for et skipsgulv i laminat, og derfor kan det være et godt alternativ på steder hvor gulvet vil utsettes for mye slitasje. Hos FlotteGulve.dk er vi alltid klare til å hjelpe deg med å matche dine behov og ønsker med riktig gulv. Du kan kontakte oss på telefon: 45 - 97 25 25 47, via e-post på info@flottegulve.dk eller i chatten her i butikken. 

Hvor kan du bruke laminatskipsgulv

Du kan bruke skipsgulv i laminat i nesten hele huset, men du får det optimale ut av gulvets utseende i et litt større rom eller i et litt lengre rom, for eksempel en lang gang. Et opplagt sted å velge laminat fremfor tre er på kjøkkenet, siden laminatoverflaten tåler litt mer enn en treoverflate. Skipsgulv i laminat kan ikke legges på et bad, siden gulvtypen ikke egner seg for bruk i våtrom. Hvis du vil legge et laminatskipsgulv i kjelleren, må du derfor også være helt sikker på at kjelleren er tørr.