arrow-up

Laminatgulv i eik

Laminatgulv i eikeutseende er et svært populært valg når det gjelder valg av laminatgulv til hjemmet. Faktisk kan man med rette si at når det kommer til laminat i eik, er det eik og så er det alle de andre, så mange forskjellige gulv i eikeutseende å velge mellom. På denne siden har vi samlet alle laminatgulvene som er inspirert av eik. 

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Laminatgulv i eik - Tresorten med de vakre årer

Tresorten med de vakre årer som laminatgulv med eikeutseende, er også inspirasjonen fra eik et veldig populært valg, noe som ikke er så merkelig da tresorten er svært vakker og ofte har utrolig flotte årer. Samtidig er eik utvilsomt den tresorten som finnes i flest varianter. Siden eik kan behandles på forskjellige måter og finnes også i mange forskjellige overflatebehandlinger. De mange forskjellige eikegulvene betyr at det også finnes mange og vidt forskjellige varianter av laminatgulv. Laminatgulv som har et svært realistisk utseende. I vårt store sortiment av eikelaminatgulv finner du alt fra mørke til lyse laminatgulv i eik. Vi har laminatgulv som ser ut som afrikansk eik, røkt eik, naturlig eik, kalket eik og eik som er behandlet med en farget lakk eller olje. Et av de gulvene som har vært populært i lang tid, er laminatgulvet i hvit eik, som bidrar til å lysne opp hjemmet ditt. Det har et flott klassisk og eksklusivt utseende. 

Laminatgulv med eikeutseende i alle gulvsorter

I tillegg til de forskjellige utseendene på eikelaminatene har vi hos FlotteGulve.dk også laminater i alle de forskjellige typene av tregulv. Du kan derfor velge mellom 3-stavs parkettgulv, plankegulv, stavparkett og skipsgulv alle i laminat. Du kan se alle typer laminatgulv med treutseende, høyglans og fliser her. Uansett hvilket uttrykk du er ute etter, vil du med høy sannsynlighet finne et laminatgulv med eikeutseende som passer din stil og vil skape helhet i innredningen din. Er du på jakt etter et billig laminatgulv med eikeutseende, men vil ikke gå på kompromiss med kvaliteten, så har du kommet til rett sted. Vår prisgaranti betyr at hvis du finner et av våre laminatgulv i eik billigere et annet sted, så refunderer vi differansen. Vi er alltid klare til å hjelpe deg, enten du har spørsmål om kvalitet og bruk, eller om du er i tvil om du skal ha et plankelaminatgulv i eik eller et 3-stavs laminatgulv i eik. Du får alltid kompetent rådgivning hos FlotteGulve.dk, og vi setter stor ære i å hjelpe deg best mulig. Du kan alltid bestille vareprøver før du kjøper, så du er sikker på å få det laminatgulvet med eikeutseende som passer dine behov. 

Hvor kan du bruke laminatgulv med eikeutseende 

Laminatgulv kan brukes i store deler av huset og har med sin høye slitestyrke spesielt i kjøkkenet og andre rom med mye slitasje en fordel sammenlignet med tregulv. Av samme årsak kan laminatgulv være et opplagt valg hvis det er hunder, katter eller lekende barn i hjemmet. Skal gulvet brukes på kommersielle steder er det viktig å velge et gulv i en slitestyrkeklasse som er høy nok i forhold til gulvets bruk. Et laminatgulv kan legges i en kjeller, men kun hvis du er sikker på at denne er tørr hele året rundt. Laminatgulv kan ikke brukes i våtrom og kan derfor ikke legges på badet.