arrow-up

FLISER

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Fliser

Fliser og mosaikker er vanskelig å unngå når vi snakker om gulvbelegg og veggdekorasjon. Fliser er med på å gjøre boligen både stilfull og trendy. Kombinasjonsmulighetene er mange, og det er kun fantasien som setter grenser for hva som kan la seg gjøre. Om du ønsker fliser til ditt kjøkken, entré, allrom, bad eller noe helt annet, har du hos Flottegulve.dk mulighet for å velge mellom mange forskjellige farger, størrelser og overflater. Dette gir deg den beste mulighet for å gi rommet nettopp det "look" du ønsker.

Da det er en stor beslutning å velge de riktige flisene til din bolig, er det viktig at du søker all den inspirasjon du kan før du treffer ditt valg. Hos Flottegulve.dk har vi et stort showroom. Her har du mulighet for å se alle våre fliser og mange forskjellige kombinasjonsmuligheter. Samtidig får du profesjonell rådgivning hos en av våre kompetente medarbeidere. Husk: Vi har prisgaranti på alle våre fliser!