arrow-up

FISKEBEN / STAVPARKETT

Fiskebensparket gir mange muligheter for forskjellige mønster

 

 

 

 

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Ønsker du et parkettgulv, som både er vakkert og særpreget, så kan et fiskebensparkett være det perfekte valg.

 

Hos Flottegulve,dk selger vi fiskebensparkett fra en av europas ledende produsenter, hvor det bliver ingen kompromiss på kvalitet.  Helt tilbage i tiden var fiskebensparket et av de absolutte foretrukne favoritter, siden det med sin vakre mønster ga rommet et fantastisk og unikt utseende. Fiskebensparkett eller stripeparkett som det også kalles, kan kombineres og blandes på mange måter med andre tresorter. Likeledes kan man i stedet for at lage et fiskebensmønster legge gulvet i lange baner, som du selv synes om, og derved danne sit eget personlige mønster.

Uanset om du ønsker et fiskebensparket eller et helt andet mønster, kan du velge at utbygge mønstret med border, friser eller rammer. Derved opnår du og få akkurat det gulv og det uttrykk du ønsker, og som passer best for deg. Et fiskebensparket er til deg, som først og fremmst ønsker et klassisk kvalitetsgulv, samtidig med, at du selv kan sette dit helt eget preg på hvordan det skal se ut.

Vi har fiskebensparket/stripeparket i mange forskjellige tresorter og i mange forskjellige sorteringer, så du kan få akkutat det gulv du ønsker deg. Du kan du også velge om gulvet skal behandles med olje eller lakk.

Våre fiskebensparket må alltid være hellimt til unnergulvet, og har du noen spørsmål eller er du i tvil, kan du alltid få råd og veiledning hos Flottegulve.dk vi er klar til og hjelpe og rådgi deg.