BERRY ALLOC

Berry alloc er en del av det Belgiske selskapet internasjonal Group og er kjent for å produsere moderne og fremtidsrettede gulvløsninger av høy kvalitet. Berry Alloc er dermed en av europas ledende produsenter av vegg-til-vegg gulv i forskjellige materialer, design og farger.

Berry Allec produserer gulv til både det private hjemmet og til kommersielle formål innen gulvkategorier som laminat, vinyl og parkett.

Hos Flottegulve.dk har vi et stort utvalg av de vakre laminatgulvene fra Berry Alloc, du finner dem på denne side.

d

{{amount}}

Berry Alloc – Moderne designgulv

Berry Alloc har utviklet et bredt spekter av høyteknologiske gulvløsninger og har dermed klart å lage gulv med eksepsjonell holdbarhet og lang levetid. Samtidig legger selskapet stor vekt på å lage moderne gulv som følger tidens trender og er med på å skape fremtidens interiørtrender.

Berry Alloc – Gulv med omsorg for miljøet

Selskapet Berry Alloc legger stor vekt på at selskaper har et stort samfunnsansvar og skal bidra til å skape bærekraftige løsninger.

Berry Alloc lever derfor opp til alle internasjonale ISO-standarder og tar en aktiv rolle i å skape bærekraftige og miljøvennlige gulvløsninger som minimerer innvirkningen av produksjon og produkter på miljøet. Et eksempel er at Berry Alloc overvåker selskapets vannforbruk og i størst mulig grad bruker resirkulert vann.

Berry Alloc – Gulv med livstidsgaranti

Som en del av Berry Alloc`s arbeid med å produsere miljøvennlige gulv, er Berry Alloc veldig opptatt av å produsere holdbare gulv. Dette har lyktes så bra for selskapet at Berry Alloc har livstidsgaranti på hele sitt sortiment.

Et gulv fra Berry Alloc er dermed en garanti for et gulv av høy kvalitet og med et pent utseende produsert med omsorg for miljøet.

Laminatgulv fra Berry Alloc er den perfekte kombinasjonen av vakkert design og høy holdbarhet, derfor kan gulvene brukes både i private hjem og i offentlige miljøer.

Hva er et laminatgulv fra Berry Alloc?

Et laminatgulv fra Berry Alloc lages ved å komprimere fire forskjellige lag til et gulvbord. Gulvet består således av et beskyttende lag, et dekorativt lag ( som bestemmer gulvets utseende ), et indre lag og et underlag. Denne kombinasjonen gir et robust gulv som er lett å rengjøre og vedlikeholde.

Et laminatgulv kan i prinsippet ha forskjellig utseende, men ofte er det designet så det ser ut som et ekte tregulv eller flisegulv og hvor det før var lett å se at det var en ”kopi”, er det i dag utrolig vanskelig å se forskjellen når gulvet er lagt.

Hva kan et laminatgulv fra Berry Alloc holde til?

Laminatgulv er tilgjengelig i forskjellige sliteklasser, og det er derfor forskjellig hvor mye gulvet kan klare. Når du velger et nyt laminatgulv, er det derfor vigtig at du vurderer hvor mye slitasje gulvet vil bli utsatt for i fremtiden.

Kort sakt, jo høyere slitasjeklasse på laminatgulvet, jo mere slitasje tåler det.

Berry Alloc arbeider med konseptet høytrykkslaminat, hvor lagene, i stedet for å komprimeres samtidig, bliver presset lag etter lag, samt med et tykkere underlag og beskyttende lag. Dette betyr at gulvet er spesielt holdbart og har god motstand mot støt, varme og flekker.

Disse gulvene er i sliteklasse 34 og for eksempel ekstremt godt egnet hvis du er ute etter et laminatgulv til et kommersielt formål, da gulvene er ekstremt motstandsdyktige mot riper og flekker.

Alle våre laminatgulv fra Berry Alloc er utstyrt med et praktisk klikksystem, som gjør gulvene enkle å legge og ikke krever tidligere erfaring med gulvlegging.

Laminatparkett / fiskeben fra Berry Alloc i vakre varianter

En av de store trendene innen gulv for øyeblikket er det klassiske fiskebensgulvet i nye moderne varianter.

Hos Flottegulve.dk selger vi den vakre laminatparketten fra Berry Alloc, som gjør det både enkelt og billig å få et vakkert fiskebensgulv, som også er lett å legge, ettersom parketten er utstyrt med et praktisk kilikksystem.

Klikksystemet betyr at fiskebensgulvet kan legges som et flytende gulv, og ikke som et klassisk fiskebensgulv som må limes helt til undergulvet. Gulvet kan enten legges som et vanlig parkettgulv, i det klassiske fiskebensmønster, eller i mange andre vakre mønstre, faktisk er det nesten bare fantasien din som setter grenser og dermed gir deg mulighet for å gi gulvet ditt et helt unikt utseende med laminat fiskebensgulv.

Laminatgulvet fra Berry Alloc fås i ti vakre varianter, Chestnut White, Charm Black, Java Brown, Java Light Gray, Java Natural, Charm Light Natural, Merbau Brown, Teak Brown, Texas Gray, og Texas Light Brown.

Felles for alle variantene er at de likner veldig godt på ekte tre, og har også forskjellige farger og design, slik at du kan alltid finne en variant som passer din smak og interiørdesign.

De forskjellige fargene kan også kombineres på tvers, noe som gid deg muligheten til å lage din egen stil.

{