arrow-up

Laminatgulv med ekstra høy slitestyrke

Når et gulv brukes i kommersielle eller i offentlige miljøer, er det viktig at gulvet kan tåle den slitasjen som ofte følger med. Derfor har vi på denne siden samlet laminatgulv som minimum er i slitestyrkeklasse 33 og som kan håndtere utfordringene selv på steder med mye fottrafikk. Gulvene kan selvfølgelig også brukes i private boliger.

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Du kan også finne laminat med god slitestyrke til privat bruk, blant vårt brede utvalg av laminatgulv

Laminatgulv - Riktig slitestyrkeklasse

Det er stor forskjell på hva et gulv utsettes for innen ulike kommersielle og offentlige lokaler. Derfor er det også stor forskjell på hvilken slitestyrkeklasse du bør velge. Hvis vi tar utgangspunkt i et hotellrom, vil det ikke være mye ekstra slitasje i forhold til hva som ville være i et privat hjem, og det vil derfor være tilstrekkelig å velge en slitestyrkeklasse 31. På et kontor derimot vil gulvet ofte utsettes for en del slitasje fra kontorstoler og det kan være mye gangtrafikk inn og ut av lokalene, i noen tilfeller til og med gjennomgangstrafikk. Her bør du minimum velge et gulv i slitestyrkeklasse 32. På steder med mye gangtrafikk eller hvor gulvet blir utsatt for hard slitasje på andre måter, er det nødvendig å velge et gulv i slitestyrkeklasse 33 eller 34. Er du usikker på hvor mye slitasje det er, anbefaler vi å velge slitestyrkeklasse 33 eller 34, slik at du er på den sikre siden. 

Slitesterke laminater - Fliser eller treutseende

Hos FlotteGulve.dk har vi laminatgulv som passer for bedrifter i både i fliseformat og plankeformat. Derfor kan du selv velge om du ønsker et gulv med vakkert flisutseende eller et gulv med treutseende i flotte lange planker. Med et laminatgulv som dette, trenger du aldri bekymre deg om vedlikehold eller om det kan tåle hverdagens påkjenninger, enten det er på kontoret eller hjemme. Hos FlotteGulve.dk hjelper vi deg gjerne med å finne det gulvet som passer for deg og dine behov. Er du usikker på hvilken slitestyrke som er riktig, hjelper vi deg også gjerne med å vurdere hva som vil være det beste valget. 

Hvor kan du bruke et laminatgulv i slitestyrkeklasse 33 

Når et laminatgulv er i slitestyrkeklasse 33, kan gulvet brukes over alt hvor et laminatgulv er egnet. Takket være den høye slitestyrken vil denne gulvtypen ofte være et godt alternativ til et tregulv, da det krever mindre vedlikehold. Laminatgulv kan grunnleggende ikke legges i våtrom eller på steder med høy luftfuktighet.