arrow-up

Vinylgulv med sjakkmønster

Sjakkmønstrede gulv er en velkjent klassiker som fortsatt den dag i dag er et vakkert innslag i innredningen, ikke minst i varianten med svarte og hvite ruter. Sjakkmønstrede gulv er også en flott klassiker som vinylgulv, og her i denne kategorien har vi samlet hele vårt utvalg av sjakkmønstrede vinylgulv.

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Ønsker du et vinylgulv med vakre sjakkbrettmønster? 

Vinylgulv i dag har blitt veldig populært å bruke i hjemmet, noe som er helt forståelig. Vinylgulv er meget praktiske og slitesterke og derfor egnet for ethvert hjem. I vårt store utvalg av vinylgulv med sjakkbrettmønster, finner du gulv i ulike størrelser og farger av sjakkruter. Det er helt opp til den enkelte om det skal være den klassiske svart/hvite utgaven, eller om man ønsker litt mer farge og kanskje går for den rød/hvite utgaven. Uansett hvilken du velger, vil et sjakkbrettmønstret vinylgulv bidra til å gi rommet et flott og klassisk utseende. 

Hos FlotteGulve.dk får du alltid kompetent rådgivning. Har du spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss, og vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg. 

Se hele vinylsortimentet her