arrow-up

Akustikkpaneler i tre

I tillegg til å forbedre akustikken i et rom, er akustikkpaneler også en god måte og få mere tre inn i innredningen din. Her finner du vårt utvalg av akustikkpaneler i tre.

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Tre bringer naturen inn i interiørdesignet ditt, og kan bidra til å skape ro og harmoni i innredningen din. Derfor er det ikke overaskende at akustikkpaneler er veldig populære, de kombinerer nemlig praktiske lydabsorberende egenskaper som forbedrer inneklimaet betydelig, med et vakkert design uttrykk som passer inn i både en klassisk og en moderne interiørstil. 

Akustikkpaneler tre – Ulike typer tre 

Hos flottegulve.dk har vi et stort utvalg av akustikkpaneler i tre og du kan velge mellom både lyse og mørke tresorter. Dette gjør at du har gode muligheter til å finne akkurat det akustikkpanelet i tre som passer nøjaktig inn i interiøstilen din. 

De fleste akustikkpanelene i vårt faste sortiment som du kan kjøpe her i nettbutikken, er i den vakre klassiske tresorten eik. Du kan få akustikkpaneler i mange forskjellige eik varianter, fra de lyse hvittonet eik, naturlig eik, eik med kvister, til de mørke variantene som røkt eik, gråbeiset eik og svartbeiset eik. 

Tretypen eik er også ekstremt populær til både gulv og møbler, noe som gjør at du kan matche dine akustikkpaneler til enten gulvet, møblene eller begge deler. Dette skaper et utrolig vakkert og harmonisk helhetsinntrykk i interiøret. 

Som en del av vårt sortiment kan du også kjøpe akustikkpaneler i den vakre mørke tresorten valnøtt. Du kan få både gulv og møbler i valnøtt, så her kan du også matche dine akustikkpaneler med gulv og møbler. Hvis du er interresert i akustikkpaneler i andre tresorter, er du velkommen til å kontakte oss enten på chatten på denne siden, via e-post på info@flottegulve.dk eller på telefon nummer +4597252547 for å høre mere om mulighetene for å få akustikkpanelene i andre tresorter enn de vi har her i nettbutikken. 

Akustikkpanel tre – Ulike størrelser 

Noen av våre akustikkpaneler kan kun kjøpes i èn størrelse. Disse kan ofte tilpasses hvis målene ikke macher med formålet. Men de aller fleste av våre akustikkpaneler i tre kan kjøpes i de tre forskjellige størrelsene 60x60 cm, 60x120 cm, 60x240 cm. Hvis det ikke er noen av disse størrelsene som passer dine behov, kan mange av akustikkpanelene bestilles etter spesielle mål, slik at de passer til det formål de skal brukes til. 

Akustikkvegg tre 

Akustikkpaneler i tre kan brukes på mange forskjellige måter. Du kan for eksempel velge å montere dem på hele eller dele av taket. På den måten kan du velge å gjøre et kjedelig hvitt tak, til et dekorativt trekk i interiøret. Samtidig bruker du på denne måten en overflate som ellers primært brukes til taklamper eller stå urørt for å forbedre lydakustikken i rommet. 

Du kan også velge å dekke en hel vegg mad akustikkpaneler og dermed lage en akustikkvegg av tre. Alternativt kan du velge å montere akustikkpanelene på en del av veggen og på den måten bruke dem som en kreativ funksjon i innredningen din. 

Akustikkpaneler kan også brukes på andre flate overflater, som benkeplater, som sengegavl eller lignende. Du vil derfor alltid kunne finne noen flater som egner seg for oppsetting av akustikkpaneler i tre. 

Akustikkpaneler i tre – Andre alternativer 

Hos flottegulve.dk har du også mulighet for å kjøpe akustikkpaneler i tre med trykt logo eller trykt tekst. Et trykt logo er selvfølgelig først og fremst en åpenbar løsning hvis akustikkpanelene skal brukes til forretningsformål, men akustikkpaneler med trykt tekst kan også være en dekorativ og motiverende funksjon i private hjem, hvis du har et ordtak, eller bare noen ord som betyr noe for deg og familien. Et annet alternativ for å gi akustikkpanelene i tre en ekstra funksjon, er ved å montere matchende hyllebokser på akustikkpanelene som kan brukes til oppbevaring eller til pyntegjenstander og lignende. 

Akustikkpaneler i tre kan dermed brukes på mange forskjellige måter som både dekorativ og praktisk funksjon i hjemmet ditt, enten akustikkpanelet er en av de mange panelene i eik eller i en annen vakker tresort.