arrow-up

Akustikkpaneler svart

Svarte akustikkpaneler er et vakkert og særegnet trekk i interiørdesignet og er samtidig ekstremt dekorativt alternativ til akustikkpaneler i tre eller med treutseende. Her finner du vårt utvalg av svarte akustikkpaneler.

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

De aller fleste akustikkpanelene er laget av tre eller har et treutseende, men hvis det ikke er din smak, kan du velge i stedet et akustikkpanel med svarte eller hvite lameller. Våre akustikkpaneler i fargen svart har vi samlet her på denne side. 

Svarte Akustikkpaneler – Et særpreg i interiøret 

Svart er en vakker og tidløs farge som egentlig aldrig går av moten. Samtidig er svart en farge som passer med de fleste andre farger og er flott i kombinasjon med både forskjellige metaller og mange forskjellige typer tre. Derfor er svart også en farge som mange velger å bruke i sine interiørdesign i større eller mindre grad, enten gjennom møbler, tekstiler eller pyntegjenstander. 

Et annet vakkert alternativ for å få den vakre fargen inn i innredningen din er ved å sette opp svarte akustikkpaneler. Svarte akustikkpaneler er både et opplagt valg hvis du elsker en svart og hvit interiørstil, hvis du tenker at du allerede har nok tre i innredningen og selvfølgelig også hvis du bare elsker fargen svart. 

Du kan også bruke akustikkpaneler i svart for å skape en vakker og særegen kontrast til hvitt tak og vegger. Til tross for det særegne uttrykket som oppnås med fargen svart, har svarte akustikkpaneler et enklere og mere ensartet uttrykk enn andre akustikkpaneler. Dette er fordi de fleste akustikkpanelene har en svart bakgrunn, som i de fleste akustikkpaneler gir en kontrast mellom paneler og bakgrunn. 

Dette er ikke tilfellet med svarte akustikkpaneler, hvor både lameller og bakgrunn har samme farge. 

Akustikkpaneler i fargen svart – Et bedre inneklima 

Selv om den viktigste grunnen til å velge nettop svarte akustikkpaneler, er at de er et fint innslag i interiøret, så er det selvfølgelig også vigtig at akustikkpanelene gjør det de er laget for lyddemping. Heldigvis spiller fargen på lamellene ingen rolle i forhold til om akustikkpanelene er effektiv eller ikke. 

Akustikkpaneler er et utmerket valg hvis du aktivt vil gjøre noe for å forbedre inneklimaet i hjemmet ditt. Akustikkpanelene forbedrer effektivt lydakustikken i et rom og lydakustikken spiller en viktig rolle for om det er behagelig å være i et rom eller ikke. 

Akustikkpaneler svart – Hva er alternativene? 

I vårt sortiment har vi svarte akustikkpaneler i forskjellige størrelser. Desuten kan våre akustikkpaneler som måler 60,5 x 244 cm forkortes etter behov. I tillegg kan akustikkpanelene fra danske AcuWood produseres i spesial størrelser på forespørsel. Akustikkpanelene kan monteres på tak, vegger og andre flate overflater. 

Akustikkpanelene kan settes opp både vertikalt og horisontalt, som f.eks. hvis du velger det svarte akustikkpanelet med målene 60 x 60 betyr, at ved å vekselvis montere akustikkpanelene vertikalt og horisontalt kan du lage et dekorativt mønster med panelene. 

Har du spørgsmål om akustikkpanelene i fargen svart, kan du kontakte oss på chatten på denne siden, via e-posten info@flottegulve.dk eller på telefon +4597252547