arrow-up

Laminatgulv høyglans

Et gulv med en høyglansoverflate har et helt spesielt, vakkert og eksklusivt utseende som uunngåelig fanger oppmerksomheten din når du trer inn i et rom. Derfor kan et høyglansgulv også brukes som et blikkfang både i private hjem og til ulike kommersielle formål, som for eksempel på messer og til shop-in-shop installasjoner. Det vil også være et vakkert gulv på et hotell med moderne innredningsstil. 

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Et gulv med høyglans overflate har et spesielt vakkert og eksklusivt utseende som uunngåelig fanger blikket når du kommer inn i et rom. 

Fra tre til abstrakt kunst - Inspirasjonen bak høyglans 

Laminatgulv med høyglansoverflater finnes i et utall forskjellige varianter, hvor de mest utbredte er ensfargede laminatgulv, laminatfliser og laminatgulv med treutseende. 

Ensfargede gulv - Det finnes ensfargede laminatgulv i en rekke forskjellige farger, hvor vi har valgt ut noen få til vårt sortiment. Ønsker du et laminatgulv i en annen farge, er du velkommen til å kontakte våre salgskonsulenter på info@flottegulve.dk eller på telefon 45-97 25 25 47. De mest populære fargene blant ensfargede høyglansgulv er svart og hvit, etterfulgt av rød, som er et dristig, men også veldig effektivt valg hvis du ønsker å uttrykke din egen stil i hjemmet ditt. 

Treimitasjoner - Treutseende er det mest utbredte laminatdesignet, også når det gjelder gulv med høyglansoverflate. Du kan få høyglanslaminater som ligner mange forskjellige tresorter i både lyse og mørke nyanser. Laminatgulv har i dag et veldig naturtro treutseende og ofte vakre årer som fremheves på den vakreste måten av høyglansoverflaten, som samtidig gjør trefargene mer levende. Vi har selvfølgelig også et bredt utvalg av mer matte varianter, for eksempel laminatgulv i eik. 

Laminatfliser - Ved laminatfliser gir høyglansoverflaten samme effekt som en blankpolering gjør ved fliser. Derfor ligner en høyglanslaminatflis en polert flis. Laminatfliser henter inspirasjon både fra keramiske fliser og natursteinsfliser og finnes derfor i mange forskjellige varianter. 

Høyglans laminat må nøye vurderes

De fleste vil bli fascinert av den blanke overflaten man kan speile seg i, men det er ikke alltid like smart å velge et høyglansgulv, hvor riper og lignende veldig raskt og tydelig vil kunne ses. Hvis det for eksempel er kjæledyr som hunder og katter i hjemmet, bør du kanskje vurdere høyglansen en ekstra gang, da klør og høyglans ikke alltid er en god kombinasjon. Det samme kan gjelde barnas leker. 
Det er imidlertid forskjellig hvor mye en høyglansoverflate kan tåle før den blir ripet, her kan gulvets slitestyrke gi en indikasjon på hvor mye produsenten mener at gulvet kan tåle. 

Du bør også vurdere om høyglans laminat egner seg for rom med store vindusfasader, hvor solen skinner direkte inn, da den blanke overflaten vil reflektere lyset. 

Hvor kan høyglans laminatgulv brukes

Høyglans laminat kan brukes i det meste av huset, men spesielt på steder som stuen, kjøkkenet eller soverommet kan det være et vakkert og interessant designvalg. Høyglans er også opplagt for messer og shop-in-shop installasjoner, da den blanke overflaten er god til å fange oppmerksomheten til folk. 

Laminatgulv kan generelt ikke brukes på badet eller andre våtrom, og selv om det ellers kunne være fint med et høyglansgulv på badet, gjelder det også for denne laminattypen. Det samme gjelder for fuktige kjellere. 

Hvis du legger et høyglansgulv i inngangspartiet eller andre steder med direkte tilgang til uteområder, bør du beskytte gulvet med en matte. 

Du kan også se alle variantene av laminatgulv her.