arrow-up

Akustikkpaneler hvit

Elsker du fargen hvit eller er du bare interessert i en Svart og hvit interiør stil, så finner du på denne siden vårt utvalg av akustikkpaneler i fargen hvit.

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Hvite vegger og hvite tak bidrar til at rom føles og ser lysere ut. Derfor er hvitt gulv og hvite tak også utrolig populært i dansk interiørdesign. Samtidig er lydakustikken i et rom også utrolig vigtig for at du skal føle deg komfortabel i et rom. Men hva gjør du vist du vil forbedre lydakustikken og ikke vil ha akustikkpaneler i tre på vegger eller tak. Løsningen er enkel, da du her hos Flottegulve.dk også kan kjøpe akustikkpaneler i hvit. 

Akustikkpaneler Hvit – Enkel og Stilig design 

Hvite akustikkpaneler er et opplagt valg om du er fan av en svart/hvit interiørstil, eller om du ønsker å skape et veldig stilig, enkelt og minimalistisk utseende i innredeningen din. Våre vakre hvite akustikkpaneler har svart bakgrunn, som danner en utrolig fin kontrast til de vakre hvite lamellene. 

Hos Flottegulve.dk kan du kjøpe hvite akustikkpaneler i flere forskjellige størrelser, og du har også mulighet for å bestille hvite akustikkpaneler i spesialstørrelser dersom vårt faste sortiment ikke passer til dine behov og ønsker. Her hos Flottegulve.dk kan du også kjøpe reoler i fargene hvit og svart, som passer perfekt til hvite akustikkpaneler fra danske AcuWood. 

Du har også mulighet for å få de hvite AcuWood akustikkpanelene produsert med logo eller utskrift av bilder. 

Akustikkpanel Hvit – Mange bruksområder 

I motsetning til akustikkpaneler i tre, falmer ikke de hvite akustikkpanelene over tid, så de beholder det samme uttrykk etter hvert som tiden går. Akustikkpanelene kan monteres både vertikalt og horisontalt, men hvis du monterer dem vertikalt bør du være oppmerksom på at du må tørke støv av dem. Støv vil være synlig rett tydelig på de vakre hvite lamellene. 

Velger du hvite akustikkpaneler i dimensjonene 60x60 kan du lage et dekorativt mønster ved å sette opp panelene vekselvis vertikalt og horisontalt. Du kan også lage dekorative mønstre ved å kombinere hvite akustikkpaneler med paneler i andre farger eller tre. 

De hvite akustikkpanelene er vakre både i taket og på veggen, og kan også monteres på andre flate overflater. Det kan for eksempel brukes som sengegavl eller fasadekledning av møbler. Med hvite akustikkpaneler kan du la kreativiteten løpe løpsk i forhold til bruksmulighetene og fortsatt skape et stilig og enkelt utseende. I tillegg til den vakre hvite fargen, kan du også kjøpe akustikkpaneler i andre farger som grå og svart hos Flottegulve.dk.

Ønsker du å sette farger på interiøret, og du ikke kan finne den fargen du ønsker hos Flottegulve.dk, kan du få skreddersydd akustikkpanelene i de fleste av regnbuens farger. 

Vil du vite mere om mulighetene, er du velkommen til å kontakte oss via chatten, via e-post info@flottegulve.dk eller via telefon +4597252547