arrow-up

VINYLGULV

Leter du etter en gulvløsning som er slitesterk, lett å rengjøre og som passer sømløst inn i hjemmets innredning? Se ikke lenger enn til Flottegulve.no! Våre vinylgulv gir den perfekte balansen mellom både mote og funksjon for rommet ditt. Med en rekke farger og stiler å velge mellom, vil du garantert finne noe som passer perfekt til hjemmets unike estetikk. Les videre for å lære mer om hvorfor Flottegulve.no er den perfekte løsningen for alle dine gulvbehov.

Vi har alt du trenger, og skulle vi mot formodning ikke ha det på lager, så skal vi hjelpe deg med å finne det.

Vær oppmerksom på at vinylbelegg skal alltid være limt over hele områder som er større enn 20 m2.

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Vinylgulv - holdbarhet som varer i årevis

Vinylgulv fra Flottegulve.no er designet for å være utrolig slitesterke slik at du kan ha glede av dem i mange år framover. De er motstandsdyktige mot riper, flekker og andre skader fra daglig slitasje som kan oppstå i travle husholdninger med barn eller kjæledyr. Konstruksjonen av overlegen kvalitet sikrer også at de ikke deformeres eller falmer over tid, selv når de utsettes for direkte sollys.

Vinylgulv har andre fordeler som gjør det til et overbevisende alternativ for alle rom i hjemmet eller kommersielle rom. Først og fremst er vinylgulv svært slitesterke og motstandsdyktige mot riper, flekker og vannskader, noe som gjør dem ideelle for områder med mye trafikk som kjøkken, bad og entréer. I tillegg krever de minimalt med vedlikehold, noe som sikrer at gulvene dine beholder sin skjønnhet uten omfattende rengjøring eller vedlikehold. Flere av våre gulv har garantier på 15 år, noe som gir deg ekstrem pålitelighet og trygghet i ditt kjøp.

Vedlikehold og montering er enklere enn noensinne

Installasjon av vinylgulv er en enkel prosess som kan gjøres av både profesjonelle og erfarne gjør-det-selv-entusiaster. Mange vinylgulvalternativer har klikklåssystemer, noe som muliggjør enkel installasjon uten behov for lim. Det er imidlertid avgjørende å sørge for at undergulvet er rent, tørt og plant for en feilfri installasjon. Når det gjelder vedlikehold, er vinylgulv svært motstandsdyktige mot søl og flekker. Regelmessig feiing eller støvsuging, sporadisk mopping med et mildt rengjøringsmiddel, og umiddelbar håndtering av søl vil holde vinylgulvene dine uberørte i mange år framover

Vedlikehold av vinylgulv er enklere enn noen gang takket være deres vannavstøtende overflater. Rydd opp søl raskt med bare en fuktig klut eller mopp uten frykt for flekker eller skjevheter. Du trenger aldri å bekymre deg for å skrubbe vekk flekker som med andre typer gulvmaterialer som fliser eller hardtre heller - våre miljøvennlige materialer gjør det enkelt å klemme sitron.

Allsidige stilalternativer

Vi vet at hvert rom er unikt - derfor tilbyr Flottegulve.no en rekke stilalternativer slik at du kan finne noe som passer perfekt inn i hjemmets estetikk. Enten du leter etter et moderne eller klassisk utseende - vi har noe for enhver smak. Vårt brede utvalg av farger og mønstre gir deg friheten og fleksibiliteten til å velge det som fungerer best i hvert rom, samtidig som du opprettholder et sammenhengende utseende gjennom hele huset. Så fortsett - vær kreativ.

Vinylgulv er tilgjengelig i et omfattende utvalg av stiler, design og mønstre, slik at du enkelt kan oppnå ønsket estetikk. Enten du er glad i den tidløse elegansen til hardtre, den rustikke sjarmen til stein eller den elegante moderniteten til fliser, kan vinylgulv trofast gjenskape disse utseendene. Med fremskritt innen utskriftsteknologi kan vinylgulv etterligne de intrikate detaljene og teksturene til naturlige materialer, og gi et visuelt imponerende alternativ til en brøkdel av prisen.

Miljøvennlige materialer

Flottegulves miljøvennlige vinylgulv bruker færre naturressurser under produksjonen, noe som gjør dem til et utmerket grønt alternativ for boligoppussingsprosjekter – uten å ofre noen ytelsesfordeler. I tillegg tar vi ansvarlig avhending på alvor også – noe som betyr at disse materialene ikke ender opp på søppelfyllinger der de fortsetter å lekke ut skadelige kjemikalier til miljøet.

Vinylgulv har kommet langt når det gjelder miljøpåvirkning. Moderne vinylgulv inneholder ofte resirkulerte materialer, noe som gjør dem til et mer bærekraftig valg. I tillegg er mange vinylprodukter lav-VOC (flyktige organiske forbindelser), noe som sikrer bedre innendørs luftkvalitet og reduserer potensiell helserisiko. Når du velger vinylgulv, se etter sertifiseringer som FloorScore® eller GREENGUARD, som indikerer overholdelse av strenge miljø- og innendørsluftkvalitetsstandarder.

Typer vinylgulv

Hos Flottegulve.no tilbyr vi en rekke vinylgulvalternativer som passer dine preferanser og behov. Vinyl på ruller, den klassiske formen for vinylgulv, gir en sømløs og kostnadseffektiv løsning, perfekt for store rom. Vinylfliser tilbyr allsidighet, slik at du kan mikse og matche farger og mønstre for å skape unike design. For en virkelig luksuriøs opplevelse, vurder luksuriøse vinylplanker (LVP) eller luksuriøse vinylfliser (LVT). Disse alternativene etterligner utseendet og følelsen til hardtre eller stein med bemerkelsesverdig presisjon.

Hva Flottegulve.no kan hjelpe deg med kjøp av vinylgulv

Vinylgulv tilbyr en overbevisende kombinasjon av holdbarhet, allsidighet og estetisk appell, noe som gjør dem til et utmerket valg for enhver plass. Hos Flottegulve.no tilbyr vi et bredt utvalg av vinylgulv som passer til din unike stil og krav. Utforsk samlingen vår og forvandle hjemmet eller bedriften din med skjønnheten og det praktiske til vinylgulv.

Vi er opptatte av at du skal finne det du er ute etter, og ikke minst være fornøyd med valget ditt. Derfor selger vi blant annet i kategorier som:

  • Vinylgulv med ensfarget overflate
  • Vinylgulv med flislook
  • Mønstret vinylgulv
  • Sjakkbrett vinylgulv
  • Vinylgulv med trelook
  • Vinyl til virksomheter
  • Vinylgulv på ruller
  • Vinyl med klikksystem

Variasjonen i utvalget vårt er veldig bra, og det vil tilfredsstille både deg som er privatforbruker, og for deg som er ute etter vinylgulv til din bedrift. Våre priser også svært konkurransedyktige, og vi tør sammenligne oss med alle våre konkurrenter, uansett hvem det skulle være.

Dersom du har noen spørsmål, enten om våre produkter, om installasjon eller om du er ute etter generell veiledning oppfordrer vi deg til å ta kontakt. Våre medarbeidere er eksperter på alt som har med gulv å gjøre.

Flottegulve.no gir deg også prisgaranti. Vi vil være det beste alternativet på markedet, og med rask levering og god kundeservice, for ikke å snakke om over 100 000 fornøyde kunder, så er vi akkurat der vi vil være.