arrow-up

Akustikkpaneler vegg

Å montere akustikkpaneler på veggen er både en vakker og dekorativ funksjon i din interiørstil, men det er også et utmerket valg hvis du trenger til å forbedre lydakutikken i et rom.

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Uansett om det er i private hjem, på et kontor, på en resturant, eller i andre forretningslokaler, så er inneklimaet vigtig for at vi skal trives. Inneklimaet påvirkes av mange ulike faktorer men, i tillegg til temperatur og luftkvalitet er lydakustikk en av de viktigste faktorene. 

I moderne bygninger er det ofte stor takhøyde, noe som føles fint men det påvirker dessverre også lydakustikken i negativ retning. Dette løser du enkelt og greit ved å montere akustikkpaneler på veggen. 

Akustikkpanel vegg – Effektiv forbedring av lydakustikken 

Enkle hvite vegger og tak er vakkert, men de harde overflatene har den store ulempen at de reflekterer lyd og er dermed med på å skape dårlig akustikk i et rom. Et akustikkpanel er derimot designet for å bryte lyden i stedet. 

Når du velger å montere akustikkpaneler på dine vegger i stedet for å la dem fremstå som skinnende harde overflater, vil du derfor redusere romklangen og forbedre lydakustikken betydelig. 

Det varierer fra akustikkpanel til akustikkpanel hvor effektivt panelet er til å redusere romklang, og noen akustikkpaneler er tilgjengelig både med og uten akustikk demping. Noen akustikkpaneler fjerner 50% av bakgrunnsstøyen. 

Hvor effektivt akustikkpanel du trenger avhenger av dine behov, noe som påvirkes av bl.a. størrelsen på rommet og hvor mye støy det er i hjemmet eller på arbejdsplassen. 

Akustikkpaneler på veggen – En dekorativ funksjon 

I tillegg til å forbedre inneklimaet betydelig, er akustikkpaneler også vakre å se på og vil være et dekorativt element på hvilken som helst vegg, enter det er i private hjem eller forskjellige forretningslokaler. 

Du kan enten velge å dekke hele veggen med akustikkpaneler eller alternativt bare montere akustikkpaneler på en del av veggen, avhengig av hvilket utseende du ønsker å oppnå. 

Akustikkpaneler monteres ofte slik at de går fra tak til gulv, men du kan også velge bare og montere dem på samme måte som du henger et bilde opp, slik at det bare dekker en del av veggens overflate. 

Faktisk kan du med mindre akustikkpaneler i forskjellige tresorter eller forskjellige farger, lage et dekorativt mønster. 

Hos Flottegulve.dk kan du også kjøpe akustikkpaneler med bilde eller logotrykk som kan brukes til å dekorere veggen med. 

I dag monteres akustikkpaneler ofte i vertikal retning hvor lamellene går fra tak til gulv, men akustikkpaneler kan også settes opp horisontalt, noe som gir et helt annet utseende. Velger du små akustikkpaneler kan du bytte mellom å plasere panelene vertikalt og horisontalt, og på den måte får du et dekorativt mønster. 

Akustikkpanel vegg – Et stort utvalg 

Akustikkpaneler kommer i mange forskjellige utførelser, noe som gjør det mulig å finne et akustikkpanel som passer inn i din innredning, eller gjør det mulig å skape ditt helt eget uttrykk. 

Du kan kjøpe akustikkpaneler i flere ulike tresorter, med kork overflate eller med folie overflate, som til forveksling ser ut som ekte tre. 

Disse typene akustikkpaneler, er perfekt hvis du ønsker å skape et naturlig uttrykk i interiøret ditt. 

Foretrekker du derimot svart/hvitt utseende, kan du også kjøpe akustikkpanelene i fargene svart, hvit og grå hos oss. 

Ønsker du mere farge på interiøret, kan du kjøpe akustikkpaneler i de fleste av regnbuens farger hos Flottegulve.dk, disse kan ikke kjøpes direkte fra nettbutikken, men er du intressert i å vite mer, da er du velkommen til å kontakte oss via chatten, via e-post på info@flottegulve.dk eller via telefon på +4597252547. 

De fleste av akustikkpanelene vi selger hos Flottegulve.dk, har svart bakgrunn, men vi har også enkelte akustikkpaneler, som i stedet har en grå bakgrunn. 

Akustikkpanel på veggen – Hva med bildene? 

Selv om vi her i Danmark ofte er glade for hvite vegger, har mange også bilder, kunst, hyller og kansje en TV hengende på veggen, men hva gjør du med disse når det er akustikkpaneler på veggen. 

Selve akustikkpanelene er vakre å se på, og mange tåler at du monterer bilder, hyller og til å med et TV på akustikkpanelene. Til noen akustikkpaneler kan du til og med kjøpe spesial beslag til, som gjør det mulig å henge opp f.eks. bilder på panelene uten at beslagene er synlige. 

Hos Flottegulve.dk selger vi de flotte akustikkpanelene fra danske AcuWood, til mange av disse kan du kjøpe machende hyllebokser som passer perfekt til akustikkpanelene.