arrow-up

Laminatgulv fiskeben

Fiskebensgulv er et dekorativt og svært vakkert gulv som vil være et flott blikkfang i ethvert interiør. Tradisjonelt sett var fiskebensgulv laget av tre, men nå kan du også få det flotte fiskebensmønsteret som laminatgulv. Her på siden har vi samlet vårt utvalg av laminatfiskebensgulv.

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Enten klassisk eller moderne, velkjent eller helt unikt, med et stavparkettgulv er mulighetene mange. Leter du etter et klassisk gulv med et eksklusivt uttrykk, så er det få gulv som kan konkurrere med et fiskebensgulv i eik, lagt i det klassiske og velkjente skrå fiskebensmønsteret. På den andre enden av skalaen kan du med stavparkett skape ditt helt eget mønster og få et moderne og helt unikt gulv. Du kan til og med kombinere stavparketter i forskjellige fargetoner og dermed understreke gulvets unike uttrykk. Det er derfor ikke overraskende at stavparkettgulv eller fiskebensparkett, som det også kalles, blir mer og mer populært, selv om stavparkett ofte krever profesjonell hjelp for å bli lagt, ettersom svært få stavparketter har klikksystem og må derfor limes fast til undergulvet. 

Stavparkett i laminat – Et fiskebensgulv på budsjett

En annen ulempe med fiskebensparkett er prisen, som ofte ligger i den dyre enden. Med et fiskebensgulv i laminat kan FlotteGulve.dk nå tilby fiskebensparketter som både er lette å legge selv, og samtidig er en mindre utgiftspost i budsjettet. Laminat produseres i dag som meget realistiske etterligninger av tre, og det er ofte nesten umulig å se forskjell. Vi har i vårt utvalg gulv som ser ut som ulike tresorter, og i ulike størrelser, slik at du har gode muligheter for å velge akkurat det gulvet som passer din smak og stil. Mange av laminatene kan også kombineres på tvers og på langs. På den måten kan du sette ditt eget preg på gulvet og skape et unikt design. Alle våre laminatstavparketter er utstyrt med et praktisk klikksystem, noe som betyr at gulvet kan legges selv uten tidligere erfaring med gulvlegging. Fiskeben eller stavparkett, som gulvtypen også kalles, er en av de nyere typene innen laminatgulv, men det finnes allerede et stort utvalg forskjellige valgmuligheter å velge mellom. 

Ønsker du en oversikt over alle laminatgulv, finner du det her. 

Mer praktisk enn fiskeben i tre

Den primære årsaken til at fiskebensparketter er en populær gulvtype, er sannsynligvis de vakre mønstrene gulvet kan legges i, hvorav det mest kjente er det klassiske fiskebensmønsteret. En av de største ulempene med et fiskebensgulv i tre er imidlertid at det kan være vanskelig å legge, og det krever ofte en del erfaring, da de fleste fiskebensparketter må limes fullt til undergulvet, noe som gjør det vanskelig å gjøre justeringer under montering. Våre fiskebensparketter i laminat har derimot alle et praktisk klikksystem, noe som betyr at du selv kan legge gulvet ditt, uansett hvilket mønster du velger å legge det i. Laminatfiskeben finnes i en A- og en B-variant, og hvis du ønsker å legge gulvet ditt i fiskebensmønster, må du bruke begge variantene. Hos FlotteGulve.dk har vi laminatfiskebensparkett i flere forskjellige naturlige trefarger, slik at du har muligheten til å velge både et mørkt og et lyst gulv. Vi har også laminatfiskeben som ser ut som hvitt og gråtonet tre, noe som også gir et svært vakkert gulv når det legges i et spennende mønster. Et godt tips hvis du ønsker å skape et unikt gulv som ikke finnes maken til andre steder, er å kombinere fiskeben i ulike "tresorter" eller fargetoner. 

Her kan laminatfiskebensparkett brukes

På samme måte som med et fiskeben i tre, krever det et rom av en viss størrelse for at et fiskebensparkettgulv virkelig skal komme til sin rett og du virkelig får det optimale ut av det vakre mønsteret. Men med det rette mønsteret eller en kreativ sammensetning av ulike fiskebensparketter, vil det også være et vakkert gulv selv i det minste rommet. Laminatgulv i fiskebensmønster kan derfor brukes i de fleste rom i huset, men et kjøkken-alternativ og en stue er nok de mest opplagte stedene å velge denne gulvtypen, da et vakkert mønster virkelig kommer til sin rett i et større rom. Det finnes ikke laminatfiskeben som kan brukes i våtrom, og du kan derfor ikke få et fiskebensgulv på badet. Velger du dette gulvet i kjelleren, må du være sikker på at kjelleren er tørr og ikke har høy luftfuktighet.