arrow-up

Vinylgulv med flislignende utseende

Vinylgulv med flislignende utseende er et veldig populært valg når du velger vinylgulv til hjemmet. Hos FlotteGulve.dk har vi et stort utvalg av vinylgulv, hvis du vil at gulvet skal se ut som fliser. Så hvis du vil at gulvet ditt skal se ut som fliser, men har de deilige egenskapene til vinyl, har du kommet til rett sted. Her på siden finner du nemlig vårt utvalg av vinylfliser. 

funnel
Sorter efter:

{{product.GuidelinePrice|currency_format}} {{product.Priceline.PriceIncVat|currency_format}} {{text.BEFORE}} {{product.Priceline.priceBefore|currency_format}}

Vinylgulv har i dag blitt veldig populært å bruke i hjemmet, noe som er ganske forståelig. Vinylgulv er både veldig praktiske og slitesterke, noe som gjør dem spesielt egnet i ethvert hjem. Vinylgulv finnes i mange forskjellige vakre design, og du kan for eksempel få vinylgulv med naturtro treutseende og naturtro flislignende utseende, men du kan også få vinylgulv som er mønstret eller ensfargede. Se hele vinylsortimentet her 

Vinylgulv med flislignende utseende – Et populært valg 

Et av de populære valgene når det gjelder vinylgulv er vinylgulv med flislignende utseende eller vinylfliser. 

Det er flere gode grunner til at vinylfliser er et populært valg, for selv om fliser er praktiske på mange måter, da de er både slitesterke og lette å rengjøre, har fliser også noen ulemper. Fliser er av en hard gulvtype, noe som betyr at gulvet vil reflektere lyd og er derfor ikke er et godt valg for akustikken, hvis du ikke løser disse utfordringene med akustikkpaneler eller lignende. I tillegg kan fliser være harde for knærne, leddene og ryggen, hvis du står eller går mye på gulvet. Vinylgulv derimot, tilhører de myke gulvtypene og er derfor bedre for både akustikk så vel som knær, ledd og rygg. Derfor kan vinylfliser være et utmerket alternativ til fliser, da vinylgulv av god kvalitet også er både slitesterkt og lett å rengjøre. 

Vinylfliser – Mange muligheter 

I vårt store utvalg av vinylgulv med flislignende utseende, finner du gulv som er svært naturtro. Preget på disse vinylgulvene er veldig fint og du bør ikke gå på kompromiss med verken utseendet eller kvaliteten. Fargen grå er populær når det gjelder fliser, og grå i forskjellige nyanser er også klart mest utbredte når det gjelder vinylfliser. Vi har derfor både lysegrå, mellomgrå og mørkegrå vinylfliser i forskjellige størrelser og formater. Du kan imidlertid også få vinylfliser i andre populære farger, som hvit, sand, krem og svart. 

De fleste vinylfliser er enten kvadratiske eller rektangulære, men i vårt sortiment har vi også sekskantede vinylfliser. 

Vinylfliser – Rullende vinyl eller klikkvinyl 

Du kan hos FlotteGulve.dk få både rullende vinyl med flislignende utseende og klikkvinyl i flisformat, som ser ut som et ekte flislakt gulv når det legges. 

Men skal du velge det ene eller det andre? Alt avhenger av dine behov. 

Rullende vinyl med flislignende utseende er generelt billigere enn klikkvinylfliser. I tillegg er utvalget og dermed også designmulighetene større med rullende vinyl. Så hvis du har et helt spesielt utseende i tankene, er sjansene større for å finne det rette gulvet med en rullende vinyl. 

Hvis du velger en rullende vinyl, må du huske, at hvis gulvet skal legges i et rom på over 20 m2, må gulvet limes helt til undergulvet. Dette slipper du for med en klikkvinyl. I tillegg er den store fordelen med å velge en klikkvinyl, at klikkvinylene er litt mer naturtro i utseendet enn rullende vinyler. 

På FlotteGulve.dk får du alltid kompetent rådgivning. Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss, og vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg. Du kan kontakte oss via chatten her på siden, via e-post på info@flottegulve.dk, eller på telefonnummer 45 97 25 25 47.